volan logo
volan cover

Čime se bavimo?

Volan – auto škola je renomirana auto škola osnovana 1990. godine u Novom Sadu i to nas čini prvom privatnom auto školom u Srbiji! Tokom 27 godina, koliko postojimo, u auto školi Volan svoju vozačku dozvolu dobilo je preko deset hiljada kandidata na šta smo veoma ponosni. U školi radi šest licenciranih instruktora, a sarađujemo sa velikom brojem auto škola na raznim poljima.

Auto školu Volan osnovao je Milan Mudrinić, saobraćajni inženjer iz Novog Sada. U školu je uloženo mnogo vremena, enrgije, ljubavi i entuzijazma kako bi škola danas bila prepoznatljiva i imala veoma dobre preporuke među polaznicima. Napornim dugogodišnjim radom stekao je ugled među kolegama i ujedno je predsednik udruženja Zajednice auto škola Novog Sada. Oženjen je i otac dva sina.

Teorijska obuka se organizuje u optimalnim grupama, tako da svakom polazniku ili polaznici posvetimo neophodnu pažnju.

Svi polaznici škole teorijsku nastavu pohađaju u moderno opremljenom kabinetu sa savremenom opremom i stručnim predavačima. U nastavi koristimo video projektor i lap-top računare kako bi kandidatima preneli teorijsko znanje na jedan savremen i interesantan nacin. Deo teroijske obuke ima dosta elemenata interaktivne nastave koja ima za cilj da svi polaznici aktivno učestvuju u nastavi i već na časovima usvajaju znanja za praktični deo obuke.

Nastavu drži ing. saobraćaja Milan Mudrinić, lecencirani predavač koji pedagoškim pristupom prenosi svoje dugogodišnje znanje i iskustvo na kandidate.

Volan – auto škola ima praktičnu obuku se izvodi na dobro opremljenim, modernim i funkcionalnim vozilima za obuku kandidata. Naš vozni park se sastoji od šest automobila koji čine – tri Reno klia 2017. Fiat punto, Škoda fabia i motocikli marke Jamaha.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /
C kategorija /