Čime se bavimo?

SIGNAL BUDA – Auto škola, glavni je cilj da kandidati koji su na obuci, dostignu visok stepen poznavanja saobraćajnih propisa i pravila saobraćaja, da ovladaju tehnikom upravljanja vozilom i da shvate od kolikog je značaja za bezbednost u saobraćaju, poštovanje svih pravila i propisa, kao i tolerantan odnos prema drugim učesnicima u saobraćaju.

Posebno obraćamo pažnju na teorijsku nastavu da bude prilagođena prema svakom pojedinačnom kandidatu, prilagođavanjem vremena za održavanje časova teorijske nastave kako bi mogao da odsluša celokupni fond časova predviđen planom i programom teorijske nastave, a po potrebi održavanje i dodatnih časova prema potrebi kandidata.

SIGNAL BUDA – Auto škola – Teorijska nastava:

Vreme maksimalno usklađujemo sa vašim slobodnim vremenom. Teorijska nastava traje 40 časova. Dnevno kandidat može imati maksimalno 3 časa teorije. Održava se u prostorijama auto škole. Prisustvo časovima je obavezno. Optimalno vreme za završetak nastave je 20 dana.

Nakon završetka teorijske nastave kandidat pristupa polaganju teorijskog ispita u auto skoli. Polaže se pred ispitnom komisijom u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana i u tom roku se mora završiti praktična obuka i položiti kompletan vozački ispit.

Auto skola ne sme prijaviti kandidata na praktičan ispit bez položenog ispita iz prve pomoći. Sastoji se od obuke i polaganja ispita iz prve pomoci. Nakon položenog ispita dobija se potvrda koja je neophodna za prijavu praktičnog ispita i za vađenje vozačke dozvole.

Vreme časova vožnje prilagođavamo vama. U našoj auto skoli na raspolaganju su vam 4 instruktora. Maksimalno se može voziti dva časa dnevno. Optimalno vreme za završetak obuke je mesec dana.

Kandidat moze poceti obuku sa navrsenih 16 godina. Licna karta je obavezna na svakom casu voznje.

Auto skola poseduje 15 ispitnih zadataka. Slučajnim izborom kandidat bira jedan od 15 ispitnih zadataka. Nakon upoznavanja sa relacijom kojom će se kretati ispit počinje, sastoji se iz poligonskog dela i vožnje u saobraćaju ispitnom trasom. Trajanje ispita je oko 45 minuta.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“B” KATEGORIJA /