Točak Novi Sad
Točak Novi Sad

Čime se bavimo?

Točak – auto škola je osnovana oktobra 1990. godine u Novom Sadu, kao jedna od prvih privatnih auto-škola u Srbiji. Zahvaljujući stručnom i pre svega poštenom radu, za sve ove godine obučili smo više hiljada vozača svih kategorija.Naš osnovni moto je: uraditi obuku što bolje da bi nas zadovoljan klijent preporučio svojim rođacima i prijateljima.Zbog ovakvog načina rada prolaznost naših polaznika na ispitu je na najvišem nivou.

Trenutno Točak – auto škola vrši obuku kandidata samo za ,,B” kategoriju. Možete se prijaviti u našu auto-školu već sada, za svega nekoliko minuta putem online prijave, a mi ćemo vas kontaktirati u najkaraćem mogućem roku da bi ste što pre započeli proces obuke.

Naše prostorije se nalaze u Novom Sadu, u Tolstojevoj ulici broj 56 u naselju Grbavica, u neposrednoj blizini limanskog Doma zdravlja.

Upis se može izvršiti svakim radnim danom u prostorijama naše auto-škole. Za upis je potrebna samo važeća lična karta. Prilikom upisa sklapate Ugovor sa auto-školom kojim su regulisani način sprovođenja obuke i polaganja ispita. Za maloletne kandidate neophodno je prisustvo roditelja prilikom potpisivanja Ugovora. Upis je moguće obaviti i online putem interneta, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku. Obuka vozača za „B“ kategoriju i polaganje teorijskog ispita može se vršiti sa navršenih 16 godina, a sa navršenih 17 godina stičete pravo na polaganje praktičnog ispita.

Teorijska obuka obuhvata onoliko časova koliko je zakonom predviđeno za kategoriju za koju se obučavate i sprovodi se u savremeno opremljenoj učionici naše auto-škole kroz predavanja i vežbe. Nastava se organizuje po grupama, a predavanje drži licencirani, stručni predavač. Teorijska obuka se sprovodi dva do tri puta nedeljno, a termini su prilogođeni polaznicima.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
B kategrija /