Fotografija

-napravite najlepšu fotografiju-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Dobra fotografija je ona kroz koju posmatrač doživi lepotu, emociju i energiju trenutka koji se fotografiše. Fotografisanje je postalo naša svakodnevica. U školama fotografije, koje vam mi nudimo, naučićete najvažnije principe digitalne fotografije, od toga kako se drži fotoaparat, parametre koji se koriste da bi se došlo do tehnički dobre fotografije, pa sve do pravljenja i obrade fotografija iznad proseka. Ukoliko želite da postanete profesionalni fotograf ili vam je to strast, zabava, hobi, način da zaustavite vreme i sačuvate sve lepe trenutke, ali i da zaradjujete, onda ste na pravom mestu. Odaberite neku od škola fotografije na nasem sajtu i steknite nova znanja i iskustva. Škole fotografije su namenjene početnicima, ali i ljudima koji su se susretali sa fotografijom, a nameravaju da upotpune svoje znanje i kompletiraju osnovu za dalji razvoj svojih veština u oblasti fotografije. Kroz praksu, u školama koje ćete pronaći na našem sajtu, steknite veštinu fotografije i oblikujte svoju kreativnost. Zabeležite one specijalne trenutke na profesionalan način.

Najnovije na portalu

Foton – Škola fotografije

Foton je škola fotografije u kojoj možete pronaći sve što postoji vezano za fotografiju: obrazovanje, izložbe, foto-izlete, druženje, bazu modela, sertifikat, informacije vezane za zapošljavanje, pomoć pri sklapanju i realizaciji prvih poslova i sl.

Crater – VFX Training Center

Uspešno se bavimo obukom odraslih i tinejdžera u oblasti kompjuterske grafike od 2012. godine. Veliko nam je zadovoljstvo da iskustvo stečeno u kreiranju animacija i vizuelnih efekata za filmove, reklame i razne televizijske sadržaje, prenesemo zainteresovanima i stvorimo profesionalce u VFX industriji.

ReFoto

ReFoto škola fotografije vas poziva da dođete u našu “fotografsku igraonicu” kako bi naučili ili usavršili ono što najviše volite da radite: da fotografišete.

Centar Wizard

Ukoliko imate potrebe za usavršavanjem Vaših kadrova možete nas kontaktirati, a mi ćemo organizovati obuku u našim ili Vašim prostorijama.

SAE Institute

Pored akademskih programa SAE Institute nudi i niz izuzetno atraktivnih i savremenih kurseva u trajanju od dva dana do tri meseca.

Ok school

OKschool je jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije na tržištu. Poseteite nas i uverite se zašto smo najbolji!

IT Fusion

Naša misija je da uz najveće stručnjake iz svojih oblasti kao predavača, motivisan tim, obezbedimo kvalitetnu edukaciju iz aktuelnih oblasti.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top