Wintera - auto škola
Wintera - auto škola

Čime se bavimo?

Wintera – auto škola je osnovana 2005. godine u Pirotu.

Auto škola se nalazi u ulici Vojvode Mišića 28 u kojoj se odvija teorijska nastava i koja je opremljena nastavnim sredstvima prema najsavremenijoj metodologiji za edukaciju u ovoj oblasti.

Wintera – auto škola ima dugi niz uspesnih godina obučavanja polaznika u poslednjih 14 godina. Iskustvo naših zaposlenih nije samo u praktičnom delu obuke već i u teorijskom. Nije li ovo jedno od presudnih faktora, koje zelite za Vas ili Vašu decu?

Naši zaposleni već godinama se pokazuju kao odlični profesionalci uz svoje visegodisnje iskustvo u ovom poslu. Auto škola WINTERA garantuje takvu obuku nakon koje ćete biti spremni za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Već sa prvim kontaktom sa našom auto školom videćete da sa velikom željom i voljom radimo svoj posao. Trudimo se da kandidati ne budu samo zadovoljni obukom vec i paznjom koju im pruzamo. Oseticete da za ulozeni novac dobijate punu vrednost nase usluge.

Obuka

Početak obuke tek nakon odslušane teoretske obuke i položenog testa.Wintera – auto škola pruža kompletnu obuku koja sadrži 40 časova vožnje od po 45 minuta. Kandidat u toku dana može imati najviše dva časa vožnje. Vozački ispit se sastoji iz praktičnog i teoretskog dela.

Praktična obuka

Praktična obuka se izvodi na dobro opremljenim, modernim i funkcionalnim vozilima za obuku kandidata. Naš vozni park se sastoji od šest automobila i četiri motocikla .

Termini za praktičnu obuku se zakazuju u skladu sa potrebama kandidata uz dogovore sa instruktorom vožnje. Takođe, moguće je i izabrati instruktora ukoliko kandidat to želi.

Kandidat elektronski slučajnim izborom dobija jedan od 15 ispitnih zadataka i nakon upoznavanja sa trasom odnosno relacijom ispitnog zadatka kreće ispit. Početak i kraj ispita je na poligonu .

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /

Video prezentacija