Čime se bavimo?

GAZELA AUTO – Auto škola -25 godina postojanja, permanentni rad i iskustvo u poslovima obuke vozača , kao i 30-godišnje iskustvo direktora i vlasnika Auto-škole, garancija su za dobru i uspešnu obuku.

Višedecenijsko iskustvo,tradicionalni pristup da naš korisnik usluge uvek bude na prvom mestu,odnos cene i kvaliteta prepoznali su svi koji drže do onog što je najbolje i poklonili poverenje baš nama da savladaju jednu od najbitnijih životnih veština-vožnju automobilom.

GAZELA AUTO – Auto škola – Teorijska nastava:

Auto škola organizuje teorijsku nastavu i u prepodnevnim i u popodnevnim terminima.Vreme maksimalno usklađujemo sa vašim slobodnim vremenom.Teorijska nastava traje 40 časova. Dnevno kandidat može imati maksimalno 3 časa teorije. Održava se u prostorijama auto škole. Prisustvo časovima je obavezno. Optimalno vreme trajanja teorijske nastave je do 4 nedelje.

-Licna karta je obavezna
-Kandidat mora imati navrsenih 16 godina

Nakon završetka teorijske nastave kandidat pristupa polaganju teorijskog ispita u auto skoli. Polaže se pred ispitnom komisijom u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana i u tom roku se mora završiti praktična obuka i položiti kompletan vozački ispit.

Lekarsko uverenje je neophodan uslov za početak praktične obuke u auto skoli. Pregled se vrši u ovlašćenim ustanovama i nije Vam potrebna zdravstvena knjižica već samo lična karta. Naknada za dobijanje lekarskog uverenja kreće se od 2000-2500 dinara. Vaznost lekarskog uverenja je godinu dana za obuku a 6 meseci za izdavanje vozačke dozvole.

Praktična obuka se ne može započeti bez važećeg lekarskog uverenja.

Praktična obuka u trajanju od 40 časova u GAZELA AUTO – auto školi se realizuje u terminima koji Vama odgovaraju, a koji su usklađeni sa programom obuke. Obzirom na lokaciju naše auto škole i uslove u kojima se izvodi obuka vožnje ( gusta mreža saobraćajnica sa jakim intenzitetom saobraćaja – strogi centar ), naši kandidati već odmah nakon završene obuke postaju vrlo vešti i spremni su i za najzahtevnije saobraćajne situacije.

Polazno mesto odakle čas vožnje počinje i završava se je ispred Skupštine grada ( ulica dr Dragoslava Jovanovića ) kod ulaza u garažu pionirski park.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“B” KATEGORIJA /