Čime se bavimo?

LUX VOYAGER – Auto škola nalazi se u samom centru Zemuna, u poslovnom delu Hale sportova “PINKI” u zemunskom parku.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti obuke kandidata za vozače, koje datira još od 1991.godine kada je današnja Auto škola LUX VOYAGER započela sa radom (najpre pod imenom „ADA“, a potom „B PLUS“).

Da biste postali dobar i samostalan vozač, potrebno Vam je znanje i iskustvo, koje Vam može preneti samo ozbiljan i uspešan centar za obuku vozača i iskusni instruktori vožnje koji će se potruditi da Vam obuku učine i zanimljivom.

Upravo to Vam nudi auto škola Lux Voyager!

LUX VOYAGER – Obuka:

Teorijska nastava se sastoji iz 40 časova. Održava se svim radnim danima, a časovi se zakazuju u dogovoru sa kandidatima.
Obično je to dva ili tri časa dnevno. Časovi se održavaju u učionici koja se nalazi u Zemunu (Hala Pinki) i koja je opremljena najsavremenijom tehnologijom i sredstvima za rad. Teorijsku obuku organizuje licencirani predavač iz ove oblasti. Kandidat dobija prateću literaturu koja mu je potrebna za spremanje teorijskog ispita vožnje. Teorijska obuka obično traje 3-4 nedelje.

Završetkom teorijske obuke kandidat se prijavljuje za polaganje teorijskog ispita. Teorijski ispit se održava dva-tri puta mesečno u prostorijama auto škole. Položen teorijski ispit važi godinu dana! Termine određuje MUP svakog 15-og u mesecu.

* Potrebno je da se kandidat prijavi 15 dana pre održavanja ispita kako bi bio na spisku polaganja.

Sa položenim teorijskim ispitom vožnje, kandidat može da počne sa časovima praktične obuke u motornom vozilu. Kandidati su u mogućnosti da biraju na kom automobilu će se obučavati.

Potrebno je da kandidat izvadi lekarsko uverenje pre održavanja prvog časa praktične obuke. Praktičnu obuku organizuju licencirani instruktori koji poseduju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti. U toku praktične obuke kandidat mora da završi kurs Prve pomoći za vozače kako bi mogao da se prijavi za polaganje praktičnog ispita vožnje. Praktična obuka obično traje 1 mesec.

Polaganje prve pomoći je obavezno. U toku praktične obuke kandidat mora da završi kurs Prve pomoći za vozače, kako bi mogao da se prijavi za polaganje praktičnog ispita vožnje. Obuku i polaganje Prve pomoći organizuje Crveni krst Zemun u svojim prostorijama. Ceo kurs traje dva dana. Prvi dan je obuka , a drugi dan se polaže.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“B” KATEGORIJA /

Video prezentacija