Pravo logo
pravo cover

Čime se bavimo?

Naša vizija je da baš svaki kilometar vožnje učinimo bezbrižnim, sigurnim, zabavnim i ekonomičnim.

Pravo – auto škola veruje da svaka osoba zaslužuje priliku da postane vrhunski vozač i uvek uživa u vožnji. Ako želiš auto školu koja će tvoje znanje i iskustvo vožnje učiti bezbrižnijim, bezbednijim, ekonomičnijim i zabavnijim, onda je Pravo – auto škola tvoj pravi izbor.

Tajna našeg uspeha leži u stalnim inovacijama, podizanju nivoa bezbednosti učesnika u saobraćaju, stručnom usavršavanju kadra, velikim kapacitetima, kao i dostupnosti na svakom koraku i u svakom trenutku, a to je ujedno ono što nas razlikuje od drugih.

Pravo – auto škola ima veoma veliko i dugogodišnje iskustvo u osposobljavanju vozača svih kategorija. Naš najveći uspeh je poverenje naših klijenata, koje smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom. Obučavamo kandidate za AM, A1, A2, A, B, C, CE i D kategorije. Pored toga našim kandidatima pružamo stručnu pomoć u savladavanju svakog segmenta osposobljavanja. Možete doći u naše učionice i učiti na računarima vozačku teoriju koja Vam je potrebna za polaganje teorijskog dela ispita. Takođe smo Vam obezbedili stručnu literaturu. Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete kako da najlakše i najbrže dođete do vozačke dozvole.

Prateći promene i zahteve naših korisnika Pravo – auto škola je obezbedila svojim polaznicima da u što kraćem roku savladaju teoretski deo vozačkog ispita .
Naša auto škola online Vam omogućava da vežbate zvanične testove koji će Vam se pasti na teoretskom delu vozačkog ispita. Mladi su danas sve više za računarima tako da smo na ovaj način knjige zamenili kompjuterima i olakšali Vam da što pre savladate neophodno znanje iz kategorije koju želite da polažete.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Am kategorija /
A1 kategorija /
A2 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /
BE kategorija /
C kategorija /
CE kategorija /
D kategorija /
DE kategorija /

Video prezentacija