Čime se bavimo?

RENOME L – Auto škola osnovana je 1994. godine na Banovom brdu. Prva je privatna auto škola na teritoriji opštine Čukarica.

Tokom višedecenijskog rada trudili smo se da unapredimo kvalitet obuke i edukacije budućih vozača. Kvalitet rada potvrđuje broj uspešno obučenih kandidata od osnivanja do danas. Naš tim čine licencirani predavači i instruktori sa dugogodišnjim iskustvom u radu, koji se kontinuirano se usavršavaju i prate savremene metode obuke vozača sa ciljem da našim kandidatima prenesu znanje o savesnom i propisnom upravljnju vozilom u saobraćaju. Auto škola nudi obuku kandidata za AM , A1 , A2 , A , B , C , CE i D kategoriju.

Teorijska nastava se odvija u prostorijama školi uz adekvatnu opremu. Kandidatima obezbeđujemo neophodnu literaturu potrebnu da savladaju ovaj deo obuke. Na računarima škole možete učiti teoriju potrebnu za polaganje ovog dela ispita. Kurs prve pomoći i polaganje su organizovani u prostorijama škole.

Praktična obuka se odvija na poligonu u Košutnjaku. U kasnijim fazama obuke praktikuju se složenije radnje koje se izvode po celoj teritoriji grada u svim uslovima saobraćaja, neophodnim polazniku da uspešno ovlada veštinama bezbednog i propisnog učestvovaja u saobraćaju. Pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one vozače koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji.

RENOME L – Auto škola – PREDNOSTI:

Učenje o saobraćajnoj kulturi i usvanje propisnog i savesnog ponašanja u saobraćaju. Samo savestan vožač je bezbedan vozač!

Stručnost i profesionalnost u radu- Obuke vrše visokokvalifikovani predavači sa višegodišnjim iskustvom.

Plaćanje na rate i plaćanje putem administrativne zabrane.

Uz obaveznu teorijsku i praktičnu obuku, kandidatima obezbeđujemo kurs prve pomoći i dobijanje lekarskog uverenja u prostorijama škole.

Organizovanje vremena održanja teorijske i praktične nastave u dogovoru sa kadidatima.
Termini časova se usklađuju prema slobodnom vremenu kandidata.

Sve na jednom mestu, sa nama ne gubite vreme!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
“AM” KATEGORIJA /
“A1” KATEGORIJA /
“A2” KATEGORIJA /
“A” KATEGORIJA /
“B” KATEGORIJA /
“C” KATEGORIJA /
“CE” KATEGORIJA /
“D” KATEGORIJA /