step logo
step cover

Čime se bavimo?

Step – auto škola je osnovana davne 1991 godine i iz ugla visedecenijskog iskustva i uspesnog rada i opstanka na trzistu mozemo da se pohvalimo velikim brojem uspesno obucenih kandidata, sada vec iskusnih vozaca. U ponudi auto skole STEP su: AM, A1, A i B kategorije.

Po novim propisima i sa iskusnim licenciranim instruktorima i licenciranim ispitivacima. Step – auto škola se ponosi velikim brojem obucenih kandidata, izuzetno visokoj prolaznosti kandidata kako na teoreckom tako i na prakticnom delu ispita sto se moze proveriti i u registru polaganja. U ponudi nase skole je i kondiciona voznja namenjena onima koji imaju vozacku dozvolu a nisu dugo vozili ili se ne osecaju sigrno za ucesce u saobracaju, zatim polaganje prve pomoci i lekarsko uverenje u organizaciji auto skole i na odlozeno placanje.

Popusti i odlozeno placanje su deo nase ponude, dolazak po kandidata na adresu i zavrsetak casa po izboru kandidata sto je jos jedan od razloga da budete jedan u nizu zadovoljnih polaznika nase skole. Sto se tice voznog parka sva vozila su novije generacije i klimatizovana. Kod nas cas traje 45 minuta a ne 35 ili 40 kao kod pojedinih skola i svaka primedba na rad instruktora cec biti otklonjena i sankcionisana a vama ce se omoguciti da promenite ili da sami odaberete vaseg instruktora po zelji.Teoretska nastava se odrzava i uskladjuje po vama i to pre ili posle podne kako vama odgovara. Teoretsku obuku i polaganje teoretskog ispita odrzavamo u sopstvenom prostoru u Gagarinovoj 10/d preko puta Gradjevinske skole. Radno vreme kancelarije je od 08-11 i od 16-19 casova.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /

Video prezentacija