Ples

-plesom do ostvarenja snova-

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Toliko je mnogo plesova na svetu. Ne možemo znati baš svaki, ali mnoge možemo da naučimo. Ples nije zahtev ni očekivanje, već uživanje i opuštanje kroz koje istražujemo i otkrivamo sebe. Ples je svuda oko nas! Plešu deca, mladi, stariji, pleše se za dušu, dragu osobu ali i profesionalno. Odaberite neku od škola iz naše ponude i savladajte mnogobrojne plesove. Ples može da bude vrsta umetnosti, ali i vid druženja i zabave. Bilo da želite da naučite Tango, Latino plesove, Zumbu, Ples za mladence ili se odlučite za Balet, mi smo tu da vam ponudimo škole baš po vašoj meri. Unapredite i proširite znanje i veštine, oslobodite se na plesnom podijumu i steknite neophodnu sigurnost. Ples je zdrav, zabavan, zavodljiv! Postoji mnogo vrsta plesova u kojima bi ste se mogli oprobati. Odaberite ono što vam najbolje leži, pronadjite najbližu plesnu školu na našem sajtu, opustite telo i uživajte u svakom plesnom koraku.

Najnovije na portalu

PLESNI CENTAR – ZRENJANIN

PLESNI CENTAR - ZRENJANIN - Plesni Centar sa mnoštvom najnovijih plesnih i grupnih programa, kvalifikovanim instruktorima i višegodišnjim takmičarskim iskustvom.

Allegro – Plesna škola

Allegro – Plesna škola je osnovana da afirmiše ples među decom i odraslima, a sa ambicijom da svima pruži kvalitetan način rekreacije i mogućnost bavljenja vrhunskim sportskim plesom.

UNA SAGA SERBICA – Igrački Centar

Una Saga Serbica – Igrački Centar,kroz igru, muziku, kostime, scenografiju, predstavlja jedan vremenski vakuum iz koga se rađa nova tradicija.

Euforija – Sport & Dance

Euforija - Sport & Dance- Upoznajte se sa brojnim sadržajima novootvorenog plesno-rekreativnog centra na Novom Beogradu i pridružite nam se u fitness putovanju!

Balet Art – Škola baleta

Škola baleta Balet Art - pravi je izbor ukoliko želite da Vaše dete, osim fizičke aktivnosti koja utiče na pravilan rast, razvija i muzkalnost, socijalizuje se i uči se disciplini.

Koloseum – Plesni klub

Ples je spoj umetnosti i sporta. Kao takav u Vama budi osećaj za muziku, ritam, prostor, prijateljstvo. Zato i ne čudi, što ćete bas na ovom mestu steći nova poznanstva.

Fiesta – Plesni klub

Fiesta Plesni klub sa velikom dozom entuzijazma i dobre energije, svakodnevno svim zainteresovanim osobama pruža mogućnosti: kangoo fitness za odrasle,disco dance, latino američki plesovi, zumba fitness, hip hip ples...

Razigrano stopalo – Škola baleta

Škola baleta - Razigrano stopalo sa mnogo ljubavi prema baletu i sa pedagoškim, pažljivim pristupom svakodnevno radi uz usluge: Školu baleta za decu, rekreativni balet za odrasle...

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije
Go to Top