fbpx

Marketing

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Ukoliko ste zainteresovani za marketing, želite da pohadjate neki od kurseva za koji ćete dobiti odgovarajući sertifikat – na pravom ste mestu. Dobar marketing je polovina uspešnog poslovanja. Ako želite da direktno utičete na ostvareni profit preduzeća i istovremeno steknete stručnost u jednoj od najdinamičnijih poslovnih oblasti, onda su škole marketinga, koje ćete ovde pronaći, pravo rešenje. Da li sebe smatrate kreativnom osobom koja nema strah od izazova i želi da iskoristi sve svoje potencijale? Ako je vaš odgovor da, onda na našem sajtu odaberite jednu od mnogobrojnih škola marketinga, koje će vam pomoći da u tome uspete. Upoznajte se sa pojmom digitalnog marketinga, marketinških strategija, odnosno marketinških kampanja, ali i sa načinom njihove pripreme to jest planiranja i sprovođenja. Kada posedujete marketinške veštine znaćete da se predstavite, da motivišete drugu osobu, da tražite i dobijete ono što želite od druge osobe, ali i da prevaziđete primedbe ili odbijanje, što je takodje veoma važno u ovom poslu . Škole koje imamo u ponudi za vas održavaju grupne i individualne nastave. Na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Najnovije na portalu

Internet Marketing Srbija

Svi moduli su na početnom nivou tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo. Sa ovim kursom / radionicom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing.

Web Business Solutions

Ukoliko je marketing timu vaše kompanije potrebno dodatno znanje o internet marketingu, stručnjaci iz WBS-a će na kursu preneti deo svog znanja i praktičnih saveta o tome kako kreirati strategiju i realizovati je na internetu. Na kursu ćemo vam preneti kako treba da izgleda pravilan i integrisan internet nastup, koji će objediniti rad na sajtu, društvenim mrežama i promociji.

Academia Educativa

Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog obrazovanja i usavršavanja koje proizilazi iz ličnih potreba i potreba društva.

Limi School

Inspirišemo, obrazujemo i stvaramo programere i marketing stručnjake, spremne za rad u kompanijama, sopstvenim firmama ili kao freelancer.

Kursevi Online

Kursevi Online su servis namenjen neformalnom obrazovanju kroz online kurseve iz različitih oblasti.

HR Centar

HR Centar agencija pruža usluge razvoja poslovanja kao i ličnog razvoja kroz konsalting i sertifikovane programe, tehnike i alate.

Eduka Plus

Eduka Plus je centar za obrazovanje, za cilj ima ovladavanje konkretnim poslovnim veštinama. Naši polaznici lako nalaze posao ili pokreću sopstveni biznis.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije