Marketing

Naša preporuka

Preporučujemo Vam najbolje škole na našem sistemu. Svaka škola ima sertifikovano osoblje koje će vas na najbolji način provesti kroz kurs ili obuku koje pohađate.

Pronađite školu u vašem gradu

Search
Generic filters
Odabrana kategorija

Odaberi lokaciju

Ukoliko ste zainteresovani za marketing, želite da pohadjate neki od kurseva za koji ćete dobiti odgovarajući sertifikat – na pravom ste mestu. Dobar marketing je polovina uspešnog poslovanja. Ako želite da direktno utičete na ostvareni profit preduzeća i istovremeno steknete stručnost u jednoj od najdinamičnijih poslovnih oblasti, onda su škole marketinga, koje ćete ovde pronaći, pravo rešenje. Da li sebe smatrate kreativnom osobom koja nema strah od izazova i želi da iskoristi sve svoje potencijale? Ako je vaš odgovor da, onda na našem sajtu odaberite jednu od mnogobrojnih škola marketinga, koje će vam pomoći da u tome uspete. Upoznajte se sa pojmom digitalnog marketinga, marketinških strategija, odnosno marketinških kampanja, ali i sa načinom njihove pripreme to jest planiranja i sprovođenja. Kada posedujete marketinške veštine znaćete da se predstavite, da motivišete drugu osobu, da tražite i dobijete ono što želite od druge osobe, ali i da prevaziđete primedbe ili odbijanje, što je takodje veoma važno u ovom poslu . Škole koje imamo u ponudi za vas održavaju grupne i individualne nastave. Na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Najnovije na portalu

Internet Marketing Srbija

Svi moduli su na početnom nivou tako da mogu i potpuni početnici da ih razumeju i nauče kako sve funkcioniše, kao i da sami sve sprovedu u delo. Sa ovim kursom / radionicom postavljate dobar temelj za svoju dalju profesionalnu edukaciju kada je u pitanju digitalni marketing.

Web Business Solutions

Ukoliko je marketing timu vaše kompanije potrebno dodatno znanje o internet marketingu, stručnjaci iz WBS-a će na kursu preneti deo svog znanja i praktičnih saveta o tome kako kreirati strategiju i realizovati je na internetu. Na kursu ćemo vam preneti kako treba da izgleda pravilan i integrisan internet nastup, koji će objediniti rad na sajtu, društvenim mrežama i promociji.

Academia Educativa

Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog obrazovanja i usavršavanja koje proizilazi iz ličnih potreba i potreba društva.

Limi School

Inspirišemo, obrazujemo i stvaramo programere i marketing stručnjake, spremne za rad u kompanijama, sopstvenim firmama ili kao freelancer.

Kursevi Online

Kursevi Online su servis namenjen neformalnom obrazovanju kroz online kurseve iz različitih oblasti.

HR Centar

HR Centar agencija pruža usluge razvoja poslovanja kao i ličnog razvoja kroz konsalting i sertifikovane programe, tehnike i alate.

Eduka Plus

Eduka Plus je centar za obrazovanje, za cilj ima ovladavanje konkretnim poslovnim veštinama. Naši polaznici lako nalaze posao ili pokreću sopstveni biznis.

Najpopularnije kategorije

Sve kategorije