Auto škola PETA BRZINA
Peta brzina - auto škola

Čime se bavimo?

Peta brzina – Auto škola postoji od 1993. godine.
Nalazimo se u ulici Patrijarha Joanikija 2a, na samoj okretnici gradskog saobraćaja na Vidikovcu, koja pokriva linije 23, 53, 56, 59, 89… Svojom lokacijom pokrivamo prostor od Barajeva do naselja Banovo brdo, Labudovo Brdo, Petlovo Brdo, Žarkovo, Železnik, Rakovica, Resnik, Rusanj, kao i okolna – tj.  – prigradska naselja na Ibarskoj magistrali. Po broju zaposlenih i vozila spadamo u red većih Centara za obuku vozača u Srbiji.

U toku dugogodišnjeg rada kroz našu školu je prošao veliki broj kandidata koji su postali uspešni vozači.

Uspešnost i stručnost predavača, instruktora i ispitivača ove auto škole ogleda se kroz dugogodišnji rad i veoma visok procenat položenih vozačkih ispita.

Teoretski deo nastave se u našoj auto školi obavlja u specijalno opremljenoj učionici sa 18 umreženih kompjutera, pripremljenih za kolektivnu i individualnu nastavu, usklađeni sa novim zakonom o bezbednosti saobraćaja , takođe uz stručnu pomoć.

Peta brzina – Auto škola – Kategorije:

B kategorija – Motorna vozila, osim vozila kategorije A, čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3500 kg i koja nemaju više od osam sedišta, ne računajući sedište za vozača. (18 godina i potkategorije C1 i C1E).

Po čemu se razlikujemo?

Jedini smo koji vršimo obuku za vozače svih kategorija na specijalnom trenažeru LOGITECH G25 sa kvačilom i klasičnim menjačem uz asistenciju licenciranog instruktora ili predavača.
Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših iskusnih instruktora.
Ukoliko ste još uvek neodlučni svratite kod nas u školu i uverite se u uslove koje smo obezbedili našim kandidatima za nesmetani rad i obuku, mi čekamo na Vas u želji da od Vas napravimo kvalitetne vozače i učesnike u saobraćaju.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
B kategorija /

Naše sedište je na lokaciji