Eurodrive-logo
Euro drive cover

Čime se bavimo?

Euro Drive – auto škola vam nudi profesionalan obrazovni program u pozitivnom okruženju i najbolju vozačku obuku u tom području. Naš program je 100% usmeren na kvalitet obrazovanja vozača pa stoga zapošljavamo samo najiskusnije instruktore sa dugogodišnjim iskustvom, koji će sa velikim strpljenjem polaznicima pomagati kroz sve teorijske i praktične faze obuke, a program koji koristimo idealan je za učenje novih vozača svih uzrasta i sposobnosti.
Auto škola Euro Drive sigurnost svih učesnika u saobraćaju stavlja na prvo mesto za vreme vožnje, pa tu odgovornost shvatamo vrlo ozbiljno. Osim što ćemo polaznike naučiti odgovarajućem ponašanju u snalaženju u saobraćaju i različitim uslovima na putu, mi ćemo ih takođe i trenirati kako da predvide i spreče opasnosti, a ne samo kako da reaguju na njih.
Kada su neiskusni novi vozači za volanom, sigurnost vozila je od velike važnosti za sigurnost polaznika auto škole i okoline, tako da se obuka izvodi na novim vozilima koje redovno održavamo.
Cilj auto škole Euro Drive nije samo da svi polaznici uspešno prođu sve testove i dobiju svoju vozačku dozvolu, već i da imaju čvrste vozačke veštine koja će im u budućnosti obezbediti sigurnu i zabavnu vožnju bez stresa.

Auto škola Euro Drive je vaša prva stanica do bezbedne vožnje i vozačke dozvole. Vaša dobra volja i želja, a naša profesionalnost i ljubaznost doprineće zajedničkom uspehu.

Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata čekovima građana bez kamate do pet meseci,  izdavanjem predračuna radi podizanja potrošačkog kredita ili uplatama po fazamai dinamici  obuke kandidata. Sa Credit Agricole bankom postignut je sporazum da se u vidu potrošačkih kredita obezbedi plaćanje na 12, 18, 24 ili 36 meseci. 

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
AM kategorija /
A1 kategorija /
A kategorija /
B kategorija /

Video prezentacija