Čime se bavimo?

Online kursevi AutoCAD | Online kursevi web programiranja

Online kursevi web dizajna i AutoCAD-a je najednostavnji način učenja na daljinu jer omogućava korisniku da samostalno organizuje svoje vreme i tempo učenja. To je veoma važno zbog polaznika koji nemaju puno vremena zbog obaveza a opet sa druge strane žele da se svoje znanje prošire i time postanu traženi na tržištu. Web programiranje je danas veoma traženo zanimanje uz osnovni uslov koji mora da se ima – ZNANJE ! Znanje se plaća, znanje je ključ uspeha u IT svetu.

500 razloga zašto naše online obuke – preko 500 polaznika je prošlo naše online obuke, preko 500 web sajtova i web aplikacija je realizovao autor obuke, 500 eura je početna plata web programera, 500 eura je prosečna cena web sajta ili web aplikacije, 500 eura je prosečna cena dobrog računara koji vam treba za dalje bavljenje web programiranjem (minimalno ulaganje za maksimalnu dobit !

Kursevi engleskog jezika za firme – za sve struke i nivoe

Kursevi engleskog jezika za firme i preduzeća koje organizuje firma TEKOMS, omogućava Vam da kvalitetno dodatno edukujete Vaše zaposlene, kursevima koji su u potpunosti prilagođeni Vašim potrebama. Obuke se organizuju u prostorijama Vaše firme u dogovoru sa polaznicima. Na taj način Vaši zaposleni u poznatom radnom okruženju lakše prihvataju stečena znanja. Za sve struke i nivoe – poslovni engleski, pravo, medicina, tehnika. Konverzacija. Besplatno testiranje. Profesor sa višegodišnjim iskustvom u predavaštvu

Kursevi engleskog za firme podrazumevaju razne tipove obuka:

– specijalizovani kursevi engleskog jezika – za sve struke i nivoe,
– konverzacijski kursevi engleskog jezika gde je cilj učenje konverzacije,
– opšti kursevi poslovnog engleskog jezika gde je akcenat na učenju poslovnog engleskog, pravila pisanja u saradnji sa inostranim saradnicima i sl.
– ubrzani kursevi engleskog jezika gde se obuka radi ubrzanim tempom pa se i sam program prilagođava dinamici učenja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Kursevi intelektualnih veština /
Škola računara /

Video prezentacija