Čime se bavimo?

StarLand škola jezika za decu od 3 do 14 godina. Starland je mala  škola, gde je fokus na kvalitetu, gde je svako dete pojedinačno tretirano.

U Starlandu nije deviza što više kurseva, što više grupa, što više nivoa- naprotiv, mi želimo potpuni komfor koji podrazumeva mali broj grupa, veoma ograničeni broj polaznika, dovoljan predah izmedju grupa kako bi se bilo kakva guzva izbegla. Želimo atmosferu bez pritiska.

Cilj je da roditelj upisujuci svoje dete u Starland zna da je sva paznja usmerena ka detetu, i njegovim ovladavanjem, shodno uzrastu, engleskim jezikom. U prijatnoj atmosferi, uz inovativne programe, potrudicemo se da na kraju godine, sumirajuci rezultate, konstatujemo veliki napredak koji smo zajednicki napravili.
Neki od naših ciljeva su i da učimo i družimo se u prijatnoj atmosferi u kojoj vlada pravo drugarstvo, kreativnost na engleskom jeziku uči se od malih nogu, male grupe – velika posvećenost, motivisanost, kreativnost, zadovoljstvo učenja engleskog jezika! Naša misija su male grupe i izuzetna posvećenost.
U atmosferi u kojoj vladaju drugarstvo, uzajamno poštovanje i dobre vibracije – stvaramo prirodni ambijent u kome su naši učenici motivisani da istražuju, donose zaključke, rade na svojim projektima, primenju svoje znanje u praktičnim i zanimljivim zadacima.

Fokus nam je na detetu, na njegovoj individualnosti i specifičnosti, pažljivo pratimo interesovanje, usmeravamo, doziramo, spontano i ležerno (barem tako izgleda, a u stvari iza svake naše inicijative stoji veliko iskustvo u onome što očekujemo da postignemo).

Svaka naša StarLand zvezdica je posebna na svoj način, to prepoznajemo, poštujemo i pretvaramo u alatku za rad. Starland škola jezika, vesela škola svetskih jezika!
Ako želite da i vaša zvezdica postane deo našeg sazvežđa, u toku je upis na polugodišnje kurseve u trajanju od 4 meseca (sredina februara 2019. – sredina juna 2019.) kada roditelji imaju lepu priliku da na javnom, svečanom času vide kako su njihovi mališani napredovali.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1 – C2
Nemački jezik A1 – C2