Čime se bavimo?

Mala matura – pripremna nastava – Nastava koja daje najbolje efekte!

Kako bi vaše dete spremno dočekalo malu maturu osmislili smo i organizovali nastavu koja daje najbolje efekte.

Svaki učenik pre započinjanja pripremne nastave radi tzv. ulazni test u cilju određivanja nivoa znanja i sadržaja kojima treba posvetiti posebnu pažnju u toku pripreme.

Sastavni deo časova su kontinuirana testiranja iz svakog predmeta, čime postižemo da vaše dete spremno i sa manje tenzije pristupi polaganju male mature.

Časovi pripremne nastave se realizuju subotom, u trajanju od četiri školska časa.

Nastava se realizuje svake subote izuzev za vreme jesenjeg, zimskog i prolećnog raspusta, kao i državnih praznika.

Fond časova svakog predmeta prilagođen je specifičnostima svakog od tri testa.

Mala matura – pripremna nastava – Priprema za maturu:

U junu 2020. godine učenici osmog razreda radiće završni test (tzv. malu maturu) koji će se sastojati iz tri dela (testa) i koji će obuhvatiti gradivo čak sedam predmeta. Učenici će, kao i prethodnih školskih godina, raditi testove na kojima će svi zadaci biti nepoznati.

Uspešnost na završnom testu je od velike važnosti jer od nje zavisi da li će budući srednjoškolac uspeti da upiše željenu školu.

S obzirom da učenik na završnom testu može da osvoji čak 40 bodova i time u velikoj meri poveća svoje šanse da upiše željenu školu mi vam nudimo pomoć u vidu pripremne nastave za malu maturu.

Naš tim, koji čine predavači sa velikim znanjem i iskustvom, pomoći će vašem detetu da se na najbolji način pripremi za sva tri testa i uspešno položi malu maturu.

Ovim će vaše dete steći odličnu osnovu za nastavak obrazovanja i biti u prilici da pohađa školu koju želi i uči ono što voli.

Pored testova iz srpskog jezika i matematike, koje su učenici radili nekoliko godina u okviru male mature, od školske 2013/2014. godine učenici na završnom ispitu rade i treći test – kombinovani test.

Kombinovani ili kompozitni test obuhvata zadatke iz pet predmeta: biologije, istorije, geografije, fizike i hemije.

S obzirom da kombinovani test nosi značajan broj bodova, koji mogu da budu presudni za upis željene škole, mi vam pored časova srpskog jezika i matematike nudimo i časove pripremne nastave iz svih pet predmeta koji čine ovaj test.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Test iz Srpskog /
Test iz Matematike /
Kombinovani test /