Čime se bavimo?

Edukativni Centar

Edukativni Centar za obuke u profesionalnim i radnim veštinama je jedna od najmodernijih obrazovnih ustanova u Srbiji i regionu.
Osnovan je od strane Vlade AP Vojvodine i usmeren je ka stručnom obrazovanju i obučavanju nezaposlenih i zaposlenih osoba.

Naš cilj je prevencija dugoročne nezaposlenosti, pomoć u sticanju novih znanja i veština radi lakšeg zapošljavanja i podrška razvoju preduzetništva, stvaranje pretpostavki za otpočinjanje poslovanja i kvalitetno ulaganje u obučavanje i obrazovanje zainteresovanih lica.

Edukativni Centar promoviše lični i profesionalni razvoj osoba koje pohađaju naše obuke i pružamo im kvalitetno obrazovanje kroz praktično orijentisane obuke.

Obuke su prilagođene aktuelnim potrebama u privredi i omogućavaju lakše snalaženje u svetu promena. U Edukativnom centru postoji mogućnost organizovanja seminara, promocija, tribina i sličnih dešavanja za sva pravna i fizička lica. Za više informacija zainteresovani mogu da nam se obrate telefonom na 021/494-338

Zadatak Edukativnog centra

Osnovni zadatak Edukativnog centra je da u što efikasnijoj meri smanji negativne posledice sporih promena obrazovnog sistema i omogući školovanje određenih obrazovnih profila traženih od poslodavaca.
Najveći postojeći raskorak je u usklađivanju profesionalne obrazovne strukture nezaposlenih na evidenciji javnog servisa i potreba poslodavaca na lokalnom i regionalnom tržištu rada, prvenstveno u zanimanju III stepena obrazovanja.

Opremljenost

Edukativni Centar broji  približno 4000 polaznika godišnje

– preko 80 računara za obuke iz oblasti informacionih tehnologija

– restoran za ishranu i obuke polaznika

– sobe za smeštaj polaznika

– savremene mašine i alati za praktičan rad polaznika

– 2 bagera i kamion za obuku rukovalaca građevinskim mašinama, kombi za prevoz polaznika na praktičnu nastavu

– veštačka stena za obuke i rekreaciju, po standardima Evropskog saveza za sportsko penjanje

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs engleskog jezika /
Intezivni kurs engleskog jezika /
Kurs nemačkog jezika /
Intezivni kurs informatike /
Kurs za početnike u biznisu /
Kurs knjigovodstva /

Video prezentacija