Čime se bavimo?

Anđeli – Škola Preduzetništva – Zašto? Koliko puta ste bili na predavanjima, na panel diskusiji, na tribini, isl, i izašli bez konkretnog znanja ili korisnih informacija? Koliko puta ste čuli “divne i inspirativne priče preduzetnika”, a nikako niko da ispriča kako je teško i sa čime se sve bori? Koliko puta ste slušali praznu teoriju od stručnjaka koji su sjajni u teoriji, ali nemaju dana prakse u preduzetištvu?
Konačno, mi pravimo nešto KONKRETNO.

Anđeli – Škola Preduzetništva – Prvi događaj biće tribina “Konkretno”, na kojoj ćete čuti konkretne odgovore na konkretna pitanja preduzetnika: šta je potrebno da biste otvorili firmu, koliko košta imati firmu, kako isplanirati troškove i prihode, šta svako zaboravi u biznis planu, šta su najčešće greške pri osnivanju firme, šta prodaje proizvod u Srbiji, kako prodati uslugu, do kad možete da se “vozite” na entuzijazmu i kad će, konačno ta zarada!?

Anđeli – Škola Preduzetništva -stručni sagovornici:

1. Ana Stančić, ekonomista, knjigovođa i vlasnica agencije SS Booking, sa višegodišnjim iskustvom u radu sa preduzetnicima, firmama, agencijama i nevladinim organizacijama. Ima kancelariju sa najviše registratora u zemlji i do sada joj niko nije postavio pitanje na koje nije imala odgovor.
2. Milan Maglov, mag društvenih mreža, čovek kojeg prati preko 50.000 ljudi na društvenim mrežama, kroz čije kurseve za rad na Facebooku i Instagramu je do sada prošlo više hiljada ljudi, a online profile vodi za preko dvadeset klijenata. Ako neko zna kako prodati uslugu u Srbiji – Milan zna.
3. Branislav Jakovljević, čovek koji na svojim snažnim, ronilačkim plećima nosi Javni Akvarijum i Tropikarijum Beograda. Otrkiće nam neverovatnu priču koja pričinje od prodaje akvarijumskih ribica a prerasla je u projekat od nacionalnog značaja, priču koja nije samo inspirativna priča o entuzijazmu već i sjajna lekcija iz organizacije i ljudskih resursa.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Biznis konsalting pri osnivanju firme ili u razvijenoj fazi /
1 na 1 konusltacije /
grupni kursevi škole preduzetništva /
inspirativni događaji, paneli i druženja /