Ultra Nova
ultra nova

Čime se bavimo?

Centar za obrazovanje odraslih “Ultra Nova” organizuje različite kurseve za odrasle pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete.

ŠKOLA MASAŽE”ISTOK-ZAPAD”

Obrazovni Centar  Ultra Nova Wellness Studio organizuje različite kurseve, pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse, kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete. Autorska škola masaže “ISTOK-ZAPAD” dr Bojana Jovanovića vec 15 godina uspešno kombinuje istočne i zapadne sisteme i tehnike masaže i masažne terapije, kao i istočne i zapadne koncepte zdravlja i medicine, ali sa snažnom bazom u zapadnoj anatomiji i fiziologiji. Pored kurseva masaže, polaznici se mogu dalje stručno usavršavati u vrsti masaže koju izaberu i pohadjati redovne seminare i promocije najnovijih tehnika i stilova iz oblasti masaže i masažnih terapija. Kursevi su pogodni za studente: Fizioterapije, Medicine, Sporta i Rekreacije, Farmaceutike, Spa i Wellnessa, Turizma i Wellness Menadžmenta, ali i svih ostalih zainteresovanih za ovu vrstu delatnosti tj. zanata, bez obzira na godište i pol.

ŠKOLA JOGE u Novom Sadu

Početni nivo Hatha Yoge – Ovo je uvodni nivo ZA OSTALE NIVOE: Napredni I (srednji nivo) i Napredni II (napredni). On je istinski temelj svim osnovnim grupama asana: stojećim, sedećim, čučećim, klečećim i ležećim asanama, kao i vežbama ravnoteže i snage, gipkosti, inverzijama i torzijama, te fleksijama, ekstenzijama i lateralnim fleksijama.

ŠKOLA ZAPADNE ASTROLOGIJE “dr Džon Di”

Astrologija, koja je definitivno grčka kreacija, tj. naučnika i filozofa stare grčke, nastala je u drevnom Vavilonu i u to vreme se uglavnom bavila političkim i poljoprivrednim pitanjima, ali je svoj vrhunac doživela za vreme Kaldejske opsade Vavilona, kada je i nastala Genetlaološka ili individualna astrologija, a konačno se uobličavala u nauku u helenizovanom Egiptu u vremenu od 2 veka p.n.e do 2 veka n.e., kada ju je Klaudije Ptolomej iz Aleksandrije, konačno uobličio u nauku u četvorotomnoj knjizi TETRABIBLOS (zajedno sa sedmotomnom Astronomijom u knjizi ALMAGEST).

U srednjem veku Astrologiju su dalje usavršili Arapski astrolozi, ali je svoj vrhunac doživela uRenesansnoj Evropi u delima Marsilio Fičina u Italiji, Johanesa Keplera u Nemačkoj i konačno dr Džon Dija u Engleskoj, velikog matematičara i naučnika, koji je bio i lični kraljevski astrolog Kraljice Elizabete. On je kodirao jezikom astrologije svo dotadašnje naučno znanje Evrope i objedinio ga u matematičku astro-filozofiju koja postaje univerzalni naučni kod tog vremena. Do današnjeg dana nauka još nije razvila tako moćan naučni kod kao što je to astrološka i matematička filozofija dr Džon Dija, bez obzira na enormni razvoj genetike, evolucione teorije i kvantne fizike.

ŠKOLA MADEROTERAPIJE

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma.

  • Interaktivna nastava

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Masaža /
Joga /
Astrologija /
Maderoterapija /