Čime se bavimo?

Otvoreni univerzitet “Znanje” je prvi privatni univerzitet za permanentno obrazovanje kadrova, odnosno za obrazovanje van sistema redovnog obrazovanja. Registrovan je kao preduzeće 14.06.2000.godine u Beogradu i za kratko vreme je stekao poverenje velikog broja polaznika koji su na ovom Univerzitetu pronašli način da se dalje obrazuju u svojoj sferi obrazovanja ili da se obrazuju u drugoj struci. Univerzitet je smešten neposredno pored Opštine Zemun, u ulici Glavna br.18.

Iskustvo zaposlenih, stučnih saradnika, instruktora praktične nastave, predavača i profesora garantuju kvalitet u obukama :

– stranih jezika za školski uzrast i odrasle (engleski, nemački, francuski, italijanski,  španski, grčki, arapski, švedski i norveški),

– informatike (kursevi Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, Auto Cad, WordPress, C++…)

– daktilografije : jednomesečni kurs slepog kucanja, obuka za tehničke sekretare, poslovne sekretare i polaganje za klase u daktilografiji)

– škola nege i lepote (obuka za muške i ženske frizere, kozmetičare, pedikire, manikire, masere, šminkere, depilaciju)

– obuka za samostalno obavljanje delatnosti za preko 250 zanimanja – zanata – prekvalifikacija (automehaničari, autoelektričari, zidari, tesari, stolari, armirači, vodoinstalateri, konobari, kuvari, pekari, mesari, poslastičari, rukovaoci gra|evinskih mašina, rukovaoci parnih kotlova, optičari, zlatari, negovateljice, gerontodomaćice…)

– obuka za carinike-špeditere

Rešenjem Ministarstva za ekonomske odnose, Univerzitet “Znanje” je zaštitio svoje ime, programe i sertifikate koje izdaje – žig broj 47729.

Od 2008 godine smo nosioci sitema kvalitete ISO 9001:2008 što nam je omogućilo da se naši sertifikati priznaju i van okvira naše zemlje.

Naše obuke realizujemo na celoj teritoriji Srbije, naša predstavništva se nalaze u skoro svim većim gradovima.

Posetite nas i uverite se u kvalitet naših obuka.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Nega lepote /
Stručni kursevi i obuke /
Kursevi za sudskog tumača /
ECDL kursevi /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Škola programiranja za decu /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Međunarodni ispiti /
Škola računara /