Čime se bavimo?

Soho centar stranih jezika je škola za učenje engleskog, nemačkog, francuskog, španskog, italijanskog, madjarskog i ruskog jezika. Osnovan je 2005. godine i od tada je kroz njega prošlo više hiljada zadovoljih polaznika. Ponosni smo na to što su se mnogi od njih iznova vraćali sa početkom nove školske godine i nastavljali kod nas svoje jezičko usavršavanje.

Soho centar stranih jezikase nalazi na dve lokacije u Novom Sadu: na Novom Naselju (Seljačkih buna 13) i na Limanu 3 (Balzakova 16). Dvanaest prostranih, savremenih učionica, namenski opremljenih za nastavu stranih jezika uvek je puno đaka svih uzrasta. U okviru škole nalazi se i biblioteka sa naslovima na engleskom jeziku, koja je na raspolaganju svim polaznicima kao i prevodilački centar.

Posebno smo ponosni na naše najmlađe đake, koji sa nama kreću u avanturu učenja stranih jezika sa samo tri godine.
Pored redovnih časova jezika, Soho centar stranih jezikaškolarcima omogućuje da besplatno pohađaju časove konverzacije, kao i učešće u raznim projektima. Omiljene aktivnosti naših polaznika školaraca su organizovanje i učešće u školskim priredbama, maskenbalima i javnim časovima, dok odrasli pored nastave posebno uživaju u žurkama i školskim druženjima.

Soho centar stranih jezika organizuje nastavu za decu od tri do četrnaest godina, nastava za odrasle organizovana je na svim nivoima znanja. Organizujemo specijalizovane kurseve jezika za različite potrebe i različite oblasti, kao što su turizam, ekonomija, medicina, tehničke nauke, umetnost, ali i pripreme za prijemne ispite, posebne intervjue i sl. A takođe držimo i individualne kurseve, kursevi prilagodjeni Vama lično, sa pažnjom predavača usmerenom isključivo na Vaše specificne potrebe.

Naše polaznike stručno i odgovorno pripremamo za polaganje ESOL ispita i ponosno ističemo njihovu izvanrednu prolaznost.
Sa iskrenom željom da i narednim generacijama olakšamo i ulepšamo jezičko usavršavanje, čekamo Vas da se upoznamo i zajedno uplovimo u svet znanja.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Kurs Nemačkog jezika A1 – C2
Kurs Ruskog jezika A1 – C2
Kurs Francuskog jezika A1 – C2
Kurs Španskog jezika A1 – C2
Kurs Mađarskog jezika A1 – C2
Kurs Italijanskog jezika A1 – C2