Čime se bavimo?

IT Prekvalifikacija – kreirajte svoje IT zanimanje!
Ubrzani razvoj informacionih i komunikacionih tehnologija u velikoj meri utiču na promenu načina poslovanja ali i na sistem obrazovanja. Osnovna ideja IKT razvoja je veća upotreba kompjutera i robota koji nas neminovno dovode do 4. industrijske revolucije. To zahteva obrazovanje velikog broja programera (popularan naziv ovog zanimanja je „developer“) kao nosioce ovih promena.

IT Prekvalifikacija ima za cilj da pomogne formalnom obrazovanju i edukuje sve one koji žele da steknu neko aktuelno zanimanje kao što je: “Grafički Web dizajner”,Java Web Developer”, Front-End Web Developer, .NET Developer,..

Sa druge strane vrši se prekvalifikacija onih koji ne mogu da se zaposle sa postojećim zanimanjima u neko IT zanimanje koje je traženo na tržištu rada. Ovo je jedinstvena prilika u Republici Srbiji da se stekne kvalitetna prekvalifikacija koju vode programeri i visokokvalifikovani stručnjaci.

Potrebna je samo dobra volja, a uz stručne konsultacije sa našim timom možemo pomoći da se brzo i lako donese odgovarajuća odluka.

IT Prekvalifikacija kroz neformalno obrazovanje je način da se prevaziđu krize modernog doba, unaprede postojeće kompetencije i ovladaju nove veštine u IT-u koje će dovesti do povećanja stope zaposlenosti i podizanja kvaliteta obrazovanja ljudskih resursa koji su glavni nosioci intelektualnog kapitala koji niko ne može otuđiti.

Mi verujemo u prekvalifikaciju, verujemo u VAS koji želite da se ličnom inicijativom izborite za svoje mesto na tržištu rada.

“Ne čekajte da promene utiču na vas, već vi utičite na njih.”
Prijavite se, čekamo vas! IT Prekvalifikacija.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Grafički Web dizajner /
Java Web Developer /
Front-End Developer /
.NET Developer /
Back-End Developer /
Android Developer /
Tester – Test Developer /
Linux administrator /

Video prezentacija