Inter Esthetic Academy
Inter Esthetic Academy

Čime se bavimo?

Osnivač centra Inter Esthetic Academy je Vesna Tešić, profesionalni šminker koji poseduje više od 15 godina iskustva u ovoj oblasti. Vesna je završila Akademiju Šobota, a nakon toga svoje usavršavanje je nastavila u Briselu gde završila Akademiju za permanentni make up – japansko iscrtavanje obrva i usta alajner. Tokom dugogodišnje karijere bila je anganžovana na mnogim projektima, kao i u privatnoj praksi.

U centru Inter Esthetic Academy pružamo širok asortiman usluga koje su podređene Vašem ulepšavanju, a sve to uz veliku stručnost i posvećenost svakom klijentu. U prijatnom ambijentu našeg salona koji se nalazi u centru grada na jednom mestu nudimo trajnu šminku očiju i usana, japansko iscrtavanje obrva, profesionalno šminkanje za dnevne i večernje prilike, frizerske usluge, tretmane lica, kao i nadogradnju trepavica ruski volumen od 2D do 6D. Ukoliko pak želite da i vi postanete profesionalnac u ovim poljima, za Vas smo pripremili različite kurseve po veoma pristupačnim cenama.

Kursevi

Dođite u Inter Esthetic Academy i naučite tajne profesionalne šminke, savladajte tehniku japanskog iscrtavanja obrva ili nadogradnje trepavica. Uz našu stručnost i znanje, zakoračite u svet profesionalnog šminkanja i usavršite svoje veštine na ovom polju. Obezbedili smo vam sav neophodan materijal za rad i vežbu (šminku,četke,skripte,maskare) i to BESPLATNO!

Japansko iscrtavanje obrva

Japansko iscrtavanje obrva je trenutno najpopularnija metoda u oblasti trajne šminke. Ova tehnika podrazumeva unos boje plitko pod kožu na mestima gde je potrebna korekcija čime se dobija prirodan izgled trepavica.

Kurs profesionalno šminkanja

Profesionalna šminka će učiniti da Vaše ili lice Vaših klijenata bude besprekorno u svakom trenutku. Bilo da ste početnik ili već posedujete znanja iz ove oblasti, usavršite se kako biste postali tražen profesionalni šminker.

Nadogradnja trepavica

U našem salonu možete steći znanja o tehnikama nadogradnje trepavica koje su svakim danom sve popularnije među klijentima. Iskoristite priliku da obogatite svoju ponudu, obradujete svoje postojeće i steknete nove klijente.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Posedujemo potrebnu opremu

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Japansko iscrtavanje obrva /
Kurs profesionalnog šminkanja /
Kurs trajne šminke, puder metod, ajlajner i usne /
Kurs za nadogradnju trepavica tehnikom 1 na 1 /
Kurs za nadogradnju trepavica – ruski volumen 3D – 6D /
Nadogradnja trepavica /
Ubrzani kurs šminkanja /

Video prezentacija