da vinci

Čime se bavimo?

Dugogodišnje iskustvo, vrhunski pedagoški pristup i entuzijazam profesora, kao i upotreba savremenih nastavnih metoda, garancija su uspeha polaznika, a jedna od specijalnosti škole crtanja i vajanja Da Vinci je pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na Arhitektonskom fakultetu, Fakultetu umetnosti i Srednjoj umetničkoj školi, gde prolaznost naših polaznika do sada iznosi 100%.

Ne smemo zaboraviti druge, ne manje važne segmente rada škole crtanja i vajanja Da Vinci, a to su časovi crtanja, slikanja, vajanja, ikonopisanja, kao i kreativne radionice namenjene deci predškolskog uzrasta.

Naš način podučavanja ima za cilj da kod polaznika pobudi interesovanje, radoznalost i ljubav, da učvrsti motivaciju i omogući kandidatu da u najvišem stepenu razvije svoje sposobnosti i ostvari maksimalne rezultate.

Prijatan ambijent, ljubaznost zaposlenih i druženje sa drugim polaznicima dodatno doprinose lakšem savlađivanju gradiva.Izbor tema mora biti u korelaciji sa unutrašnjim doživljajem deteta, omogućujući mu da se izražava i komunicira sa svojim okruženjem.

Cilj nam je da maksimalno iskoristimo dečji kreativni potencijal, da u njima probudimo crtačke, likovne i estetske sposobnosti u skladu sa njihovim uzrastom, kao i da ih odmalena podučavamo umetnosti kroz istoriju.

Savladavanjem likovnih područja deca stiču sposobnost da se snađu i u drugim oblastima koje nisu usko povezane sa umetnošću, te da svakom problemu prilaze sa slobodnim i kreativnim stavom i da imaju širok pogled na svet oko sebe.

Kreativne radionice su odlična prilika da se deca oprobaju u što više umetničkih tehnika i praktičnih veština, a mnoga deca otkriće na našim radionicama svoje skrivene talente i upoznati se sa više umetničkih tehnika, počevši od crtanja, slikanja, vajanja pa do mozaika i dekupaža.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs crtanja /
Kurs slikanja /
Kurs vajanja /
Kurs ikonopisanja /

Video prezentacija