Lekart edukativni centar logo
Lekart edukativni centar

Čime se bavimo?

Oduvek si želeo da se baviš umetnošću, ali te je život odveo u drugom pravcu? Voleo bi da makar sad umetnost bude tvoj izduvni ventil i da se u slobodno vreme baviš glumom, pevanjem, plesom? Ili ti pak izgradnja karijere tek predstoji i želiš da se u budućnosti profesionalno ostvariš u jednoj od ovih oblasti? LekArt ti pruža izvanrednu priliku da se konačno oprobaš u svemu onom o čemu si maštao čitavog života ili u onome čime bi voleo da se baviš u životu.

Razvij svoje talente na pravi način

LekArt predstavlja jedinstvenu instituciju koja pomaže pre svega deci i mladima, ali i ostalima koji žele da se ostvare kroz umetnost. Osnivač LekArta je jedan od najtalentovanijih i najnagrađivanijih glumaca sa naših prostora – Branislav Lečić, koji će, kao predavač, omogućiti polaznicima da otkriju sebe i pronađu put ka uspešnoj karijeri. Programi LekArta pružaju mogućnost svim zainteresovanima da, bez obzira na godine i prethodno obrazovanje i iskustvo, za godinu dana steknu sintetizovano znanje iz različitih kreativnih oblasti: glume, pevanja i plesa.

LekArt je bazirao svoje programe na edukaciji kroz igru i kreativni dijalog, uz stalnu interakciju i praktičan rad na sceni. Na taj način, umesto reprodukcije znanja, koja je karakteristična za klasično obrazovanje, akcenat je na razvoju sposobnosti i veština, kao i kreativnog promišljanja. Kroz interaktivna predavanja, polaznici uče kreativni dijalog i usavršavaju se kroz praktičan rad. Brižljivo osmišljen program vode ostvareni umetnici, poznati kreativci i pedagozi.

RAZVIJAJ TALENTE UZ VELIKANE UMETNIČKE SCENE!

Gluma i režija – vode inicijator i osnivač LekArta – glumac Branislav Lečić, glumac Janko Cekić i reditelj Dejan Janković;
Pevanje – vode poznata džez pevačica i profesorka pevanja Jelena Jovović i dečiji muzički pedagog Jelena Marković;
Ples i scenski pokret – vodi plesač Pozorišta na Terazijama i koreograf Nebojša Gromilić.

Programi LekArt edukativnog centra namenjeni su polaznicima svih uzrasta – kako mladima, tako i starijima koji žele da kroz kreativno izražavanje otkriju, razviju i uopšte izraze svoje talente. Kroz programe glume i režije, pevanja i plesa i scenskog pokreta, mališani počev od 5,5 godina i svi stariji poletnog duha mogu da se usavršavaju na nekom od programa LekArt edukativnog centra.

Napravite prvi korak ka uspešnoj umetničkoj karijeri!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno za sve uzraste

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Gluma za decu /
Ples i scenski pokret za decu /
Pevanje za decu /
Gluma i režija za odrasle /
Ples i scenski pokret za odrasle /
Pevanje za odrasle /

Video prezentacija