Čime se bavimo?

Škola baleta – Razigrano stopalo, sa mnogo ljubavi prema baletu i sa pedagoškim, pažljivim pristupom svakodnevno radi uz usluge:

– školu baleta za decu
– balet za odrasle (rekreativno)
– časovi klasičnog baleta
– balet za decu predškolskog uzrasta (od 3 do 6 godina)
– balet za decu školskog uzrasta (od 6 do 13 godina)
– rekreativni balet za odrasle

Škola Baleta – Razigrano stopalo

Na časovima baleta učimo se lepom držanju tela, kako se zauzima pravilan položaj kičme, lepom ispravnom hodu. Nastava je dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Na našim časovima baleta, pored razvijanja tehnike igranja i izdržljivosti vežbamo i tehnike izraza lica. Nastava je dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Kroz učenje osnova klasičnog baleta razvija se ritmičnost i muzikalnost, dok se telo pokreće razvija se svest o tome, dok učimo osnove baleta učimo i vremensko trajanje istog pokreta i snalaženje u prostoru. Časovi se održavaju istrovremeno, od strane dva predavača, profesionalnih igrača sa završenom baletskom školom “Lujo Davičo” i decenijom ipo igračkog iskustva u pozorištima i višegodišnjim pedagoškim iskustvom.

Škola baleta- Razigrano stopalo u skladu sa uzrastom radimo prema programu koji je proveren i usklađen i stalno ga proširujemo.

Časove održavamo u prijatnoj sali sa baletskim podom, štapovima i ogledalima, prostorijom gde roditelji mogu sačekati svoju decu i garderobe za presvlačenje.
Osluškujte potrebe svog tela, i dozvolite da Vaša gracioznost i lepota dođu do izražaja! Stojimo Vam na raspolaganju, ako imate nekih nedoumica, pitanja ili želite da se upišete u naš studio baleta razigrano stopalo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
balet za decu predškolskog uzrasta od 3 do 6 godina
balet za decu školskog uzrasta od 6 do 13 godina
rekreativni balet za odrasle /