Čime se bavimo?

Škola baleta Princeza je tu ako želite da vaše princeze nauče pravilno držanje, razviju koordinaciju pokreta, gipkost i muzikalnost uz klasičnu i modernu dečiju muziku, onda su časovi baleta prilagođeni njihovom uzrastu pravi izbor za to.

U potpuno opremljenom prostoru za vežbu, u uslovima prilagođenim radu sa decom, uz druženje sa vršnjakinjama i pedagogom školovanim za rad sa decom, vaše devojčice će steći osnovno znanje klasičnog, modernog i pripremnog baleta.

Pored toga, steći će i savršenu osnovu za sve stilove plesa, gipkost, pravilno držanje tela, gracioznost i pravilno hodanje.

U Škola baleta Princeza vežbe podrazumevaju elementarne korake klasičnog, modernog i jazz baleta. Kao i elemente gimnastike, grupne formacije (koreografije) uz druženje sa devojčicama svog uzrasta.

Posvećenost deci i njihovom razvoju, disciplini i koncentraciji glavni je cilj našeg studija.

Pedagog baletskog studija „Princeza” je diplomirani baletski igrač naše jedine baletske škole „Lujo Davičo“ obrazovnog profila DIPLOMIRANI BALETSKI IGRAČ KLASIČNOG BALETA.

Po osnivanju baletskog studija „Princeza”, 2010. godine, nastavlja rad sa decom u oblasti modernog i klasičnog pripremnog baleta kao pedagog, koreograf i kao samostalni baletski igrač.

Jedni smo od retkih koji možemo da se pohvalimo obrazovanim kadrom sa višegodišnjim iskustvom u oblasti klasičnog, modernog i pripremnog baleta.

Gracioznost pokreta, gipkost, elegantan hod – damsko držanje se uči od malih nogu. Ukoliko ste razmišljali o tome da svoju ćerkicu upišete u neku od školica prilagođenih njihovom uzrastu i senzibilitetu, baletski studio Princeza je pravi izbor za vas.

Baletski studio Princeza radi već godinama u nazad, a sada i na lokaciji na Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđica 44.
Posvećenost deci i njihovom razvoju je jedan od glavnih ciljeva studija.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Klasični balet /
Moderan balet /
Pripremni balet /

Video prezentacija