Čime se bavimo?

Fenix Dance Studio, osnovan 2009. godine, jedan je od najtrofejnijih plesnih klubova u Srbiji. Svojim profesionalnim i pedagoškim pristupom nastojimo da edukujemo polaznike i proširimo kulturu plesa među decom i omladinom.

Plesni klub Fenix registrovan je u nadležnom Ministarstvu prosvete i sporta. Član je Srpske Asocijacije Plesnih Organizacija i svetske federacije IDO (International Dance Organization).

Višegodišnji državni prvaci i prvaci Balkana u disco dance-u, hip hop-u, street show-u, electric boogie-u i breakdance-u u razlicitim uzrasnim kategorijama i razlicitim disciplinama (solo, duo , mala grupa, formacija)

Vicešampioni na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, u kategoriji street dance show produkcija koja je brojala100 plesaca iz našeg plesnog kluba, 2006. godine
Prvo mesto na Svetskom kupu u Italiji,u kategoriji hip hop solo, kao i vicešampionska titula u kategoriji Hip Hop duo 2010. godine.
8. mesto na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj u kategoriji disco dance male grupe 2015.god.
Prvaci na mnogim medjunarodnim festivalima i osvajaci novčanih nagrada. Koreografije su uvek u top 4 najboljih u ogromnoj konkurenciji (Preko 3000 plesaca iz cele Evrope)
Učesnici mnogih velikih manifestacija u Srbiji kao sto su Svetsko prvenstvo u rukometu, Kup Radivoja Koraca itd. Evropsko prvenstvo u rukometu…
Sa decom rade kvalifikovani stručni treneri (sa završenim specijalističkim studijama) sa dugogodišnjim iskustvom i vrhunskim rezultatima kako na državnim tako i na svetskim prvenstvima.
Sve plesne korake naučite BRZO, KVALITETNO I JEDNOSTAVNO, UČITE OD NAJBOLJIH, upoznajte nove ljude i steknite nove prijatelje usput upoznavajući razne SVETSKE KULTURE, oblikujte svoje telo i održite telesnu kondiciju… Fenix Dance Studio.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Časovi plesa /
Disco Dance /
Hip Hop /
Street Dance Show /
Breakdance /
Electric boogie /
Latin zumba aerobic /
Dečiji ples /

Video prezentacija