Čime se bavimo?

Plesni klub Spin je registrovan u ministarstvu sporta Republike Srbije i članovi smo nacionalnog granskog saveza – Plesnog Saveza Srbije. Počeli smo sa radom davne 1990 godine. Za 26 godine rada više hiljada mališana i odraslih družilo se sa nama i naučilo je da pleše dečije plesove, društvene plesove kao i sportski ples.

Dobrodošli u plesni klub Spin, mesto na kome ćete savladati osnovne plesne korake, uživati u druženju i dobro se zabaviti. Postanite deo šampionskog tima!

Plesni klub Spin možete naučiti programe dečijeg plesa, sportskog plesa, plesne škole za odrasle i programe plesa za mladence. Uživajte uz ples.

U našem klubu deca se mogu baviti plesom od svoje četvrte godine, a naši treneri i instruktori će se pobrinuti da se deca osećaju prijatno, nasmejano i srećno jer to i jeste sam cilj plesa.

Takmičari našeg kluba osvajači su mnogo medalja na domaćim i stranim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima, a posebno se ponosimo zlatnom medaljom našeg juniorskog para na svetskom prvenstvu u latin show danceu 2006 godine.

Plesni klub Spin radi po svetskom plesnom programu i obuhvata:

Latinoameričke plesove (Ča ča ča, Rumba, Samba,Jive…)
Standardne plesove (Engleski valcer,Bečki valcer, Foxtrot, Tango…)
Društvene plesove (Bluz, Rock n Roll, Disco fox…)
Trener kluba Predrag Stojković trener je sportskog plesa sa diplomom fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Budite KULTURNI, budite ZDRAVI, budite SREĆNI igrajući sa nama !!!

„Razna intelektualna saznanja (rad na kompjuteru, strani jezici i drugo) mogu se sticati i sa 8, a i sa 20 godina, ali se pravilan telesni razvoj (držanje tela, koordinacija, prostorna orijentacija, ritmika …) stiče, odnosno najveći efekat postiže do 8-me godine života.“
Dvadeset i osam godina duga tradicija u sportskom, društvenom i dečijem plesu

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola plesa za decu /
Škola plesa za odrasle /
Sportski ples /
Ples za mladence /

Video prezentacija