Čime se bavimo?

Mi smo tim koji veruje da je ples najlepši put ka sreći, zadovoljstvu i zdravlju.

Kvalitet, profesionalnost i prednosti koje osećate baveći se plesom u Plesnoj školi Aurora, rezultat su dvadesetogodišnjeg timskog rada vrhunskih plesnih stručnjaka i trenera plesa Marije Prelević i Dejana Baraća, učesnika u projektu svetski poznatog šou programa „Ples sa zvezdama“ i velikog broja saradnika iz različitih oblasti plesa, kulture i sporta.

Plesna škola Aurora nudi Vam vrhunski plesni doživljaj koji odiše zabavom, udobnošću i kvalitetnim instrukcijama plesa u jednoj od najprijatnijih plesnih sala u gradu.

Ples je svuda oko nas, na svakom koraku… Plešu mladi, plešu stariji, pleše se za dušu, za dragu osobu ali i profesionalno. Od najjednostavnijeg prebacivanja težine s noge na nogu tokom nekog sentiša na venčanju prijatelja, preko sigurnijeg đuskanja na brže numere u nekom klubu, do prvih plesnih večeri i takmičarskih nastupa, ples čini važan deo naših života. Ples je zdrav, ritmičan, zabavan, neodoljiv, zavodljiv… ples je život. Zaplešite… definitivno.

Kada poželite da konačno krenete na časove plesa, poslednja stvar o kojoj bi trebalo da brinete je da nećete biti dovoljno dobri u tome ili da imate „dve leve noge“. Na plesnom podijumu ima mesta za svakoga ko ples nosi u srcu. Čak i najbolji plesači nisu toliko dobri zbog tehnike kojom vladaju, već zbog strasti koju nose u sebi. Postoji mnogo vrsta plesova u kojima biste se mogli oprobati – latino, standardni ili moderni plesovi. Vi odaberite ono što vam najbolje leži, potražite najbližu plesnu školu, opustite telo i uživajte.

Na vrlo spontan način plesna škola unapređuje ljudsku komunikaciju, što je u vremenu otuđenja i brzog ritma života veoma značajno. Nikada nije kasno da se odlučite za svoje prve plesne korake. Rezervišite mesto u plesnoj školi i zaplovite u jedan novi svet – svet radosti, muzike, druženja i glamura.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Ples za odrasle /
Ples za mladence /
Ples za decu /
Solo lady style /

Video prezentacija