Čime se bavimo?

Fiesta plesni klub sa velikom dozom entuzijazma i dobre energije, svakodnevno svim zainteresovanim osobama pruža mogućnosti:
– kangoo fitness za odrasle
– kangoo fitness za decu
– kondicioni program za decu
– disco dance
– latino američki plesovi
– standardni plesovi
– primenjena gimnastika
– korektivna gimnastika (individualni rad sa decom)
– hip hip ples
zumba fitness
– klasičan balet
– tečaj za odrasle
– tečaj za mladence
– školica sporta za najmlađe

Bilo koja vrsta fizičke aktivnosti, a pogotovo dinamična aktivnost kao što je ples, veoma je poželjna kako za organizam tako i za psihu osobe. Kako bi se deca razvila na pravilan način, a odrasli oraspoložili, zaštitili od viška kilograma i poboljšali svoje psihičko i zdravstveno stanje – ples je najbolji izbor!

Fiesta plesni klub deci i odraslim osobama pruža dobrodošlicu u prijatnom ambijentu našeg kluba. Na raspolaganju su Vam standardni plesovi, primenjena i korektivna gimnastika, hip hop, zumba i klasičan balet, kao i disco dance i latino američki plesovi.

Posebno bi želeli naglasiti Kangoo fitnes, originalna vrsta fitnesa koja je veliki hit u svetu. Sada, i Vi imate priliku da isprobate fantastičan Kangoo fitnes, koji je veoma blagotvoran za telo, a pri tom pruža odličnu zabavu pri vežbanju.

Treninge vode licencirani instruktori plesa, sa dugogodišnjim iskustvom u radu, puni elana i dobre energije. Svakim dolaskom i plesanjem sa nama, motivisaćete se sve više, tako da ćete jedva čekati sledeći termin. Treninzi se odvijaju u opremljenom plesnom studiju, uz ogromnu dozu pozitivne energije. Talenat smo pokazali učešćem u mnogobrojnim takmičenjima, a kao rezultat kvalitetnog rada dobili smo mnoštvo nagrada sa brojnih domaćih i međunarodnih takmičenja, kojima se ponosimo.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
kangoo fitness za odrasle /
kangoo fitness za decu /
disco dance /
latino američki plesovi /
standardni plesovi /
korektivna gimnastika (individualni rad sa decom) /
hip hip ples /
zumba fitness /
klasičan balet /
tečaj za odrasle /
Administrativni kursevi /
tečaj za mladence /
školica sporta za najmlađe /