studio plesa RIS

Čime se bavimo?

U studiju plesa Ris plesači sa i bez iskustva mogu da unapređuju svoje prethodno plesno znanje ili da nauče osnove savremenog plesa od vrlo uspešnih predavača i istaknutih plesača intrenacionalnog iskustva.

Naši plesači i koreografi saradnici su najaktuelnijih festivala, predstava i emisija, ali i predavači i instruktori na prestižnim plesnim seminarima i radionicama, kao i saradnici u drugim plesnim školama u regionu. Neki od predavača su takodje i plesači prve postave Bitef plesne kompanije i Narodnog pozorišta u Beogradu. U poslednje dve godine, plesači RIS-a su postali međunarodni prvaci u više plesnih stilova i uzrasnih kategorija.

Članovi plesnog studija “RIS” snimili su veliki broj reklamnih i muzičkih spotova.
Radili smo različite vrste performansa za veliki broj brendova kao što su: Chivas, Shiseido, Philip Morris, Toyota, Levi’s, Replay, Lisca, Soko Štark, DIS, Eurosalon, Oriflame, Avon, Tuborg, New Moment, Adria Media…

Iza nas stoji mnoštvo javnih nastupa na sportskim i kulturnim manifestacijama poput Univerzijade, Fashion week-a, Fashion Selection-a, svečanog dočeka Dmitrija Medvedeva i mnogih drugih.

U toku 2013. godine naši plesači su igrali u mjuziklu Balkan Ekspres, koji je otvorio festival BELEF. Mjuzikl je režirao Zoran Rakić, a koreograf je Tamara Popović.
Već četiri godine smo saradnici dečijeg pozorišnog festivala “Zvezdarište”.

Studio plesa “RIS” je dve godine bio ponosni organizator velike akcije Vratimo najlepše igre deci,  koja je privukla zavidnu pažnju medija i obradovala veliki broj mališana.
Takođe smo organizatori već tradicionalnih letnjih priprema na kojima nam se priključuje veliki broj kako profesionalnih sportista, tako i rekreativaca.

Studio plesa RIS nalazi se u Beogradu, u Ivankovačkoj ulici broj 6.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
savremeni ples /

Video prezentacija