Euforija - Sport & Dance logo
Euforija – Sport & Dance cover

Čime se bavimo?

Euforija – Sport & Dance – Plesno – rekreativni centar, nalazi se na Novom Beogradu.
Pridružite nam se u fitness putovanju! Osim brojnih plesno-rekreativnih sadržaja u ponudi imamo dečije programe za decu svih uzrasta, kreirane specijalno za vaše najmlađe.

Euforija sport & dance – Programi:

ORIJENTALNI PLES ANAHATA – Orijentalni ples predstavlja veoma lepu vizuelnu formu plesa, a i odličan način za vežbanje. Ova vrsta plesa predstavlja potpuno uživanje koje će probuditi ženu u vama.

FITNES PROGRAMI:

Individualni treninzi (Personalni trening, nešto najbolje što možete dobiti ) Kružni trening (Vežba se bez tegova ili sa laganim težinama – to je kružni trening.),Body shaping(Ovo je  program vežbanja namenjen vežbačima koji žele srednji ili umereno jak intezitet vežbanja.)Cardio box( Je visoko intenzivan program inspirisan borilačkim veštinama.)Gluteus Abdos(Program sačinjen od vežbi snage i oblikovanja kritičnih delova gluteusa i nogu)

Euforija sport & dance Zumba

Zumba je fitness program koji kombinuje aerobni trening i latinoameričke plesove.Yoga(Joga je sveobuhvatan način smanjivanja stresa.)Yoga za trudnice(Joga je odličan način da žena ostane aktivna i elastična i tokom drugog stanja.)Salsa Cuba(Salsa je jedan od najpopularnijih plesova ikada, a to duguje poletnom ritmu, lakim koracima i osećaju slobode u kom svako može da se „pronađe“.

DEČIJI PROGRAMI: Škola baleta Katarine Gromilić
Neka se vase mlade dame zaljube u balet u skoli baleta Katarina Gromilic, koja ce uciniti da vase najmladje zavole ovaj elegantni ples.

ŠKOLICA SPORTA:

U programu sportske skolice su zastupljene mnogobrojne aktivnosti fizickog vaspitanja namenjene deci predskolskog uzrasta.       Euforija – Sport & Dance školica sporta je usmerena ka razvoju motorike i koordinacije kroz bazicne sportove-gimanstiku i atletiku, sportove sa loptom-fudbal.kosarku i rukomet,ritmiku,ples i borilacke vestine.Ovaj jedinstveni program je akreditovan od Zavoda za unapredenje obrazovanja i vaspitanja republike Srbije.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
orijentalni ples /
Individualni treninzi /
Kružni trening(Circuit training) /
Body shaping /
Cardio box /
Gluteus Abdos /
Zumba /
Hobi škole /
Yoga /
Yoga za trudnice /
Salsa Cuba /
Škola baleta /
Školica sporta /