boom018 logo
boom 018 cover

O Nama

 

Plesni klub Boom 018 osnovan je 2008.godine kao klub koji bazira svoj rad kako na sportskom tako i na rekreativnom sistemu a nasa deca redovni su takmicari drzavnih prvenstava i mnogobrojnih medjunarodnih takmicenja. U klubu rade isntruktori sa diplomama Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja, Master licencirani strucnjaci od strane Plesnog Saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, bivsi vrhunski takmicari i Drzavni prvaci.
Takmicari Plesnog kluba BOOM 018 su mnogostruki drzavni prvaci, osvajaci medalja i pobednici brojnih medjunarodnih takmicenja u konkurenciji od 3-5 000 takmicara, kao sto su Italija, Spanija, Austrija itd…
Članovi smo Plesnog Saveza Srbije i WDSF(World Dance Sport Federation) koja je prepoznata od Olimpijskog komiteta te se savremene plesne sportske discipline polako uvrstavaju u Olimpijske discipline, sto predstavlja jedan od ciljeva Sportskog plesa. Takodje smo članovi Sapo i IDO (International Dance Organization).

Nas plesni klub BOOM 018 sadrzi plesove kojima se mozete baviti  rekreativno ili takmicarski a to su: DISCO DANCE, HIP-HOP, SAVREMENI BALET, JAZZ DANCE. SALSA, BACHATA, TANGO, KAO I BROJNE AEROBNE DISCIPLINE..

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Nagrade sa brojnih takmičenja

  • Iskusni instruktori plesa

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Disco Dance /
Hip – Hop /
Savremeni balet /
Jazz dance /
Salsa /
Bachata /
Tango /

Video prezentacija