Čime se bavimo?

BeoDance plesni klub je osnovan 1990 godine, a registrovan je u februara 1991. godine. Danas je BeoDance najuspešniji klub u zemlji i lider u sportskom plesu. Osim sportskom i takmičarskom plesu, veliku pažnju poklanjamo i školi plesa za sve uzraste.
Zahvaljujući iskusnim i stručnim instruktorima, koji pored metodičkog rada imaju i odličnu demonstraciju, garantujemo kvalitetnu plesnu obuku koja će ujedno popraviti vaše držanje i liniju tela, poboljšati kondiciju, učiniti da steknete više samopouzdanja i, nadasve, da se dobro zabavite.

Trudimo se da, uz profesionalan tim igrača i instruktora, velikom i raznovrsnom ponudom kurseva, omogućimo budućim članovima da zadovolje svoje potrebe, a sve to na jednom mestu – u samom centru grada.

Plesnu obuku vršimo kroz tečajeve početnog, srednjeg i višeg nivoa za odrasle i decu. Pored već opštepoznatih plesova kao što su cha-cha-cha, samba, rumba, paso doble, jive, engleski i bečki valcer, tango, slowfox i quickstep, možete naučiti i rock’ n’ roll, swing, boogie voogie, merenge, salsu, disko, sirtaki, argentinski tango, polku.
Beodance – teatar pokreta, program modernog baleta pored zategnutih mišića stomaka, nogu, gipkosti i snage celog tela,  ima za cilj da putem kvalitetne nastave doprinese sveopštem razvoju ljudi svih uzrasta tj. savremene igre.

Osim redovnih kurseva, u BeoDance plesni klub se održavaju i mnogobrojna tematska druženja i igranke na kojima polaznici, u pravoj plesnoj dvorani, kroz muziku i igru, primenjuju stečena znanja i, ujedno, stiču nova prijateljstva.Stručan i pedagoški rad naših instruktora-trenera najbolje oslikava napredak polaznika od početnog do takmičarskog nivoa.

Između ostalog, o kvalitetu naše škole dovoljno govori činjenica da postojimo čak 25 godina, kao i zvaničan podatak o 75 osvojenih titula državnih prvaka u svim disciplinama i kategorijama.

BeoDance plesni klub je i organizator velikog broja plesnih manifestacija domaćeg i međunarodnog karaktera. Pored kvalifikacionih i rejting turnira, državnih prvenstava, BeoDance je organizator i najvećeg internacionalnog takmičenja na ovim prostorima, „WDSF International Beo Dance OPEN – TROFEJ BEOGRADA“, koji se svakog septembra održava u Beogradu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola plesa za decu /
Škola plesa za odrasle /
Kurs LA i ST plesova /
Kurs argentinskog tanga /
Moderan balet /
Časovi plesa za mladence /
Privatni časovi /

Video prezentacija