Čime se bavimo?

O plesu

Reč PLES koristimo za pokret ljudskog tela bilo kao vrstu umetnosti ili kao vid druženja duhovnog ili nekog drugog rituala ili radi zabave.
Kako god tumačili pojam plesa, da li kao ničim izazvano kretanje naših predaka oko vatre, ili ritualno komuniciranje sa bogovima (i boginjama naravno) ili samo kao oblik druženja, od pamtiveka bio je to i ostao najrečitiji i najefikasniji način – da ti bude lepo.

Danas se u sportskim klubovima praktikuje ono što je otkrio još pračovek, ali i standardizovane forme plesa u kojima se parovi i grupe takmiče.

Novi plesni centar

Novi plesni centar je mesto gde ples predstavlja osnovnu jednicu mere za zabavu, rekreaciju, druženje i sreću, kao i platformu za kreativne ljude i projekte koje organizujemo. 2.februara 2016. godine otvorili smo naša vrata za sve koji vole muziku i ples i biraju da se na taj način rekreiraju i provode svoje slobodno vreme.

Ideja se izrodila iz velike ljubavi prema plesu i želje da na Novom Beogradu kreiramo prostor koji je lep I udoban, sa kvalitetnom uslugom, gde se naši članovi osećaju prijatno. Okupili smo tim saradnika koji deli sa nama istu viziju o plesu i krenuli. Danas, nakon skoro tri godine poslovanja, možemo da kažemo, da smo ponosni i zahvalni, što nam je ukazalo poverenje nešto više od 500 članova, dosadašnjih korisnika najrazličitijih programa iz naše ponude.

Verujemo da „znati plesati“ je važan deo opšte kulture, a ujedno može biti lepa rekreacija ili hobi koji poboljšava kvalitet vašeg života. Naš cilj je da ples približimo svakom pojedincu na lep i dostojanstven način i zato se svakodnevno trudimo da pružimo našim članovima kvalitetnu uslugu.

Pozivam vas da dođete u naš prostor, zaplešete sa nama i uverite se.

Dobro došli u Novi plesni centar!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kursevi plesa za odrasle /
Kursevi plesa za decu i mlade /
Kursevi za mladence /
Posebne usluge /
Tai chi /

Video prezentacija