Čime se bavimo?

Plesna škola Cha Cha Moon je pocela sa radom u oktobru 2014. godine Provereni tim instruktora plesne škole, koja se nalazi na Novom Beogradu svim zaljubljenicima u igru nudi mogućnost da zakorače u svet plesa i zabave. Sa željom da ples, kao plemenita disciplina bude predstavljen na jedan drugačiji način, u novom, klimatizovanom i konforno opremljenom prostoru naše škole, svi polaznici imaju priliku da nauče osnove standardnih i latino-američkih plesova.

Lepote i dobrobiti plesa su mnogobrojne i vreme ispunjeno muzikom i pokretom višestruko dragoceno. Danas ta privilegija pripada svakome, deo je opšte kulture, način opuštanja, razonode kao i najugodniji put do dobrog fizičkog izgleda.

Mi ples učimo kao umetnost, sport, kao hobi koji donosi zabavu i druženje, ali mu ne oduzimamo njegovu otmenost i ekskluzivnost.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stečenom u radu na različitim kontinentima, dočaraćemo vam kako se pleše u čuvenim plesnim dvoranama Hong Konga, Londona, Njujorka, Havane, Buenos Airesa.

U našoj školi ples učimo kao umetnost, sport i hobi, koji donosi zabavu i druženje, ali mu ne oduzmemo njegovu otmenost i ekskluzivnost. Ples je najbolji način da se opustite, zabavite i steknete nove prijatelje, a ponuda plesne škole Cha Cha Moon obuhvata sledeće programe:

Plesni vrtić
Škola plesa za decu
Škola plesa za odrasle
Takmičari
Časovi plesa za mladence

Pozivamo Vas da odaberete neke od naših programa i zajedno sa Vašim prijateljima ili članovima Vaših porodica zakoračite sa nama u svet plesa, zabave, opuštanja i putovanja! Svakog meseca startuju početne grupe, a časovi koji se održavaju na srpskom i engleskom jeziku, prilagođeni su svim uzrastima i nivoima znanja.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Škola plesa za decu /
Škola plesa za odrasle /
Mladenački ples /