Čime se bavimo?

Naša priča
GORSON” – centar stranih jezika je osnovan 21.06.2001. godine u Atini (Grčka). I danas tamo postoji i to kroz dve škole, sa ukupno preko 300 đaka.
2002. godine otvoren je “GORSON” – centar u Belorusiji i to u Minsku.

S obzirom da je “GORSON” – centar porodična firma, povratkom člana familije iz Belorusije 2004. godine gasi se ogranak u Minsku, ali zato u maju te iste godine (2004) otvaramo “GORSON” – centar u Zemunu, u ulici Kapetana Radića Petrovića 32.

Od tada pa sve do danas “GORSON” – centar neprekidno raste, povećava se broj učenika, povećava se broj firmi koje obučavamo.
U Avgustu 2010. otvoren je novi GORSON centar u Zemun polju, ulica Glinska 1.

Prvog septembra 2018. godine počinje sa radom i centar za kopiranje i prevođenje u okviru GORSON centra na novoj adresi Aleksinačkih rudara 6, preko puta Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Informacije.
Osnovan 2001. godine u Atini.U Srbiji se već 14 godina uspešno bavimo edukacijom učenika i prevođenjem svih vrsta dokumentacije i to na dve lokacije – u Zemunu i Zemun Polju.

Mi smo porodična firma i trudimo se da se svi naši đaci i saradnici baš tako osećaju – kao deo porodice! Našim đacima smo uvek dostupni preko Facebook profila ili live-chata na sajtu! Pitajte nas!

Opis programa
Gorson Centar obraća posebnu pažnju na rad sa najmlađima (4-7g.), te se kroz igru i zabavu deca na najbolji način upoznaju sa jezikom i pripremaju za dalje učenje engleskog jezika.

Škola engleskog za decu održava se 10 meseci godišnje, od septembra do juna i predstavlja najbolji način da vaši mališani konstantno napreduju i savladavaju jezik!

S obzirom da postoji 11 nivoa znanja koja deca mogu da ostvare, vrlo je lako odrediti kom nivou dete pripada besplatnim testiranjem prilikom upisa.
Male grupe polaznika (3-8) garantuju kvalitetan i interaktivan rad. Nastavu drže diplomirani filolozi sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.
Svi praznici i školski raspusti važe i za đake Gorson Centra.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2