London Calling škola stranih jezika logo
London Calling studio za strane jezike

Čime se bavimo?

Nekoliko generacija smo vodili od samih početaka učenja u predškolskom uzrastu do naprednog nivoa znanja. Zajedno smo se radovali prvim napisanim i pročitanim rečima, a onda i uspešno položenim Cambridge ispitima.

Ponosni smo što naši polaznici “London Calling” doživljavaju kao svoju školu. Nakon što su položili željeni ispit obraćaju nam se kada god im zatreba neka pomoć ili sugestija. Ponosni smo što nam veruju i što nam se vraćaju kao prijatelji.

Naš stav je da dobrog profesora ne čini samo odlično poznavanje jezika već i spremnost prilagođavanja programa svakom polazniku i prepoznavanje posebnih potreba.

14 uspešnih godina
Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime – London Calling.

Iskusni predavači
Škola jezika “London Calling” je na više načina modernizovana i unapređena. Način prenošenja znanja deci i omladini je ostao isti, a svi profesori imaju višegodišnje iskustvo.

Zadovoljni polaznici
Mnogo polaznika je u školi “London Calling” zavolelo strani jezik, postalo sigurno u svoje znanje i upoznalo prednosti i mogućnosti koje se otvaraju kada se jednom savlada strani jezik.

U ponudi su:

-Engleski-

Za decu i omladinu sistem pohađanja je dvosemestralni, po programima Oxford Centra. Ozbiljne studije su dokazale da je akademska školska godina (dva semestra), od minimum 70 časova period za koji se optimalno savladava određeni nivo znanja stranog jezika.

Za odrasle polaznike imamo programe koje prilagođavamo potrebama i mogućnostima polaznika. U ponudi imamo ubrzane kurseve na svim nivoima, konverzacijske i kurseve poslovnog engleskog jezika, kao i specijalizovane kurseve za veliki broj profesija.

-Nemački-

Kursevi nemačkog jezika su prilagodjeni svim uzrastima, uključujući i početne nivoe za polaznike bez predhodnog znanja. Kroz zanimljive sadržaje i udžbenike, uz interaktivan rad, prelazimo predvidjene oblasti i savladavamo barijere u komunikaciji. Na časovima nemačkog jezika polaznici aktivno učestvuju u nastavi, usvajaju gramatiku kroz različita vežbanja i primenjuju je na jednostavan i razumljiv način. Programi su predvidjeni i za individualne časove, dok postoji mogućnost i kreiranja posebnih kurseva u zavisnosti od nivoa znanja.

-Ruski-

Kursevi ruskog jezika su usmereni na ostvarivanje komunikacije medju polaznicima i aktivno učešće kroz grupne i individualne časove. Uz zanimljive udžbenike srpskih i i ruskih autora savladavamo rusku gramatiku i obogaćujemo vokabular. U programe je uključeno čitanje i prepričavanje odlomaka iz klasika ruske književnosti i upoznavanje sa svim oblastima jezika kroz slušanje,prevodjenje,prepričavanje i prijatan razgovor.

–Mađarski–

Bilo da volite da putujete u Mađarsku i želite da se lakše sporazumete sa ljudima, ili ste zainteresovani za polaganje mađarskog jezika radi dobijanja državljanstva, mi imamo kurs za Vas! Shodno evropskom okviru klasifikacije (Common European Framework of Reference for Languages – CEFR), nivoi znanja su podeljeni od početnog (A1) do konverzacijskog (B2/2). Škola jezika “London Calling” nudi kurseve za sve nivoe, po programima Fakulteta u Debrecenu.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik početni/srednji/napredni
Nemački jezik početni/srednji/napredni
Ruski jezik početni/srednji/napredni
Mađarski jezik početni/srednji/napredni