Čime se bavimo?

FLTS – škola stranih jezika nudi kurseve: Engleskog, Francuskog, Nemačkog, Italijanskog ,Španskog i Norveskog jezika. Sledimo savremene metode u učenju jezika stalnim usavršavanjem i edukacijom nas zaposlenih.

Britanskom Savetu kao jedinom autorizovanom ispitnom centru u Srbiji.​Kako jedna škola/obrazovna institucija postaje pripremni centar?

FLTS je nominovan i proglašen od strane Britanskog Saveta (British Council), regionalnog autorizovanog ispitnog centra da postane zvanični centar za pripremu Cambridge ESOL ispita na osnovu postignutih rezultata i dugogodišnje uspešne pripreme naših kandidata.

Još 1991. bezgraničnim entuzijazmom gospođe Zlate Djurović osnovana je škola u samom centru Beograda i danas smo jedna od najstarijih privatnih škola stranih jezika u Beogradu. Interes nam je vaše znanje i poverenje koje smo kroz ove godine stekli.

U FLTS-u se uče engleski, francuski, nemački, italijanski, španski jezik i norveški jezik. Sledimo savremene metode u učenju jezika stalnim
usavršavanjem i edukacijom nas zaposlenih. Rezultat našeg truda i ulaganja su brojni sertifikati naših djaka o položenim ispitima koji su u
skladu sa standardima koje je postavio Savet Evrope o nivoima znanjastranog jezika. Naša škola je registovana u Savetu Evrope kao škola koja

promoviše učenje stranih jezika i kultura zemalja u kojima se ti jezici govore. Iz tih razloga organizujemo razne manifestacije za naše djake s ciljem upoznavanja običaja naroda čije jezike uče kod nas u školi. Tako proslavljamo Evropski Dan jezika, Dan zaljubljenih, Noć Veštica, Dane Frankofonije, Božić i Novu Godinu….
Pored podučavanja, FLTS se bavi i uslugama prevodjenja. Izdvajamo prevode za Lingvističke stručne časopise, Medicinske stručne časopise, Stomatološki i Medicinski fakultet u Beogradu, SANU, časopise NIN, Vreme,….

FLTS je danas zvanični pripremni centar za ESOL i IELTS ispite sertifikovan od strane British Council-a i Cambridge ESOL-a.

Vaš Foreign Languages Teaching School

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Francuski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Norveški jezik A1-C2