Čime se bavimo?

O nama.
DaF centar je škola nemačkog jezika u samom centru Beograda, gde uz profesionalne i stručne predavače možete uspešno i sa lakoćom naučiti nemački jezik.

U veoma prijatnom ambijentu u samom centru grada očekuje Vas naš tim profesora nemačkog jezika, naših eksperata sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi, maternjih govornika, polaznika brojnih seminara na kojima stalno nadograđuju svoje znanje i prenose ga svojim polaznicima.

Metodika nastave u Daf školi prati kako najnovije tako i oprobane tehnike usvajanja gradiva uz najsavremeniju literaturu i uz brojne zabavno- edukativne igre radi što višeg stepena uspešnosti naših polaznika.

Profesionalizam, posvećenost i stučnost uz zabavu i smeh reči su koje opisuju naš tim.
Ponosni na naš tim, kao i naše polaznike, koji su uz našu podršku ostvarili svoje životne i/ili poslovne ciljeve radujemo se novim izazovima i novim polaznicima.

Zbog posla, studija, master studija, napredovanja u karijeri ili jednostavno zato što želite da uradite nešto dobro za sebe?

Kod nas ste na pravom mestu!

U samom centru Beograda u prijatnom ambijentu naš stručni tim Vam nudi kurseve nemačkog jezika za decu, mlade i odrasle svih nivoa.

Zbog sve veće potrebe naših sugrađana za veoma brzim, ali kvalitetnim savladavanjem nemačkog jezika, osmislili smo za Vas način kako da brzo i povoljno stignete do željenih sertifikata neophodnih za Vaše životne ili poslovne planove.

Poštujući Vaše svakodnevne obaveze naši intenzivni kursevi će Vam omogućiti da sa odgovarajućom i najnovijom literaturom prilagođenom intenzivnom načinu savladavanja stranog jezika, paralelno i podjednako uvežbavajući sve četiri veštine: razumevanje čitanjem, slušanjem, pisanjem i naravno pričanjem, u periodu od 10 do 12 meseci od nultog nivoa stignete do B2 nivoa znanja.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik A1-C2