Čime se bavimo?

O nama.
Deutschpunkt škola nemačkog jezika nastala je 2008. godine iz čiste ljubavi kako prema germanistici tako i prema novim, i interesantnijim metodama podučavanja. Stručni tim Deutschpunkt centra je na najbolji način povezao najrazličitija iskustva svojih članova
 – od predavanja u privatnim i državnim školama i na fakultetima, kao i na najstarijim institutima za učenje jezika, sve do ličnog internacionalnog iskustva kroz život u zemljama nemačkog govornog područja.

To bogato iskustvo ih je naučilo i uverilo da Beogradu nedostaje škola nemačkog jezika gde bi se primenjivale slobodnije, kreativnije i efikasnije metode učenja. Tako je nastao Deutschpunkt centar, 
u samom srcu grada. Beograđani su dobili školu koja ih na jedinstven način uspešno vodi kroz sve nivoe nemačkog jezika. Školu nemačkog za sve uzraste, za decu i za odrasle.

Program.
Casovi u trajanju od 90 minuta se održavaju dva puta nedeljno. Intezivni kurs je obogaćena verzija redovnog i časovi su tri puta nedeljno.
Naša preporuka je intezivni kurs jer posebno akcentuje konverzaciju koja čini trećinu čitavog tečaja i koja daje priliku da se jezik bolje savlada i koristi sa više samopouzdanja.

Deutschpunkt, centar za ucenje nemackog jezika
U samom srcu grada beograđani imaju priliku da na jedan nov i interesantan nacin pridju nemackom jeziku. I to bez obzira da li im je znanje potrebno iz ljubavi prema jeziku, zbog posla, studija, škole ili života u inostranstvu. Na istom mestu vaši mališani (već od četvrte godine) igrajući se u radionici DEUTSCHPUNKT centra, susreću se sa osnovama nemačkog jezika. Materijali za učenje DEUTSCHPUNKT centra su idealna kombinacija većine udžbenika koji su dostupni na našem tržistu uz dodatke iz knjiga vodećih svetskih škola. Međutim, u nastavi se ne ograničavamo na štampani materijal.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik A1-C2