Čime se bavimo?

USAVRŠI SE!

– ogranak za online učenje, obuke i provere znanja promoviše koncept doživotnog učenja i nudi širok spektar obrazovnih sadržaja i oblika za korisnike iz različitih društvenih grupa. Posebnu pažnju posvetili smo razvoju online programa, kako bi današnjem poslovnom čoveku uštedeli vreme, i poštedeli ga dodatnog odlaska na nastavu.

Konstantno usavršavanje ljudskih resursa je jedan od ključnih faktora održivog ekonomskog i društvenog razvoja, koji je neophodan za uspešno poslovanje i tržišno pozicioniranje svakog privrednog subjekta. Iz tog razloga se, u okviru obrazovne ustanove USAVRŠ SE!, kao posebna celina, izdvaja obuka za određena poslovna zanimanja kao provera znanja za sticanje sertifikasta o stručnoj osposobljenosti. Kroz ove programe se kompanijama u okruženju nude različite vrste specijalizovanih programa i inovacija znanja koja su prilagođena njihovim specifičnim potrebama.

Ponuda programa za sticanje i usavršavanje znanja i veština formira se na osnovu konstantnog praćenja savremenih trendova i najnovijih metodoloških pristupa nastavnom procesu, ali i osluškujući potrebe korisnika.

Naše obuke podelili smo na kategorije:

-strani jezici (engleski, nemački, norveški, francuski, …)

-škola računara (windows, word, excel, internet, powerpoint, access, ECDL, PhotoShop, WordPress, SQL, …)

-zanatska zanimanja

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Strani jezici /
Stručni kursevi i obuke /
Online kursevi /
Privatni časovi /
Hobi škole /
Kursevi intelektualnih veština /
Administrativni kursevi /
Škola računara /

Video prezentacija