MLingua škola stranih jezika logo
MLingua škola jezika

O školi

Sa idejom da je učenje stranog jezika jedan uzbudljiv proces, avantura koja vam može otkriti mnoge lepote života, 2009. godine tim od 5 profesora, diplomiranih filologa, odlučio je da otvori školu stranih jezika MLingua u Beogradu. Tokom poslovanja, uspeli smo da preko 800 ljudi obogatimo za bar jedno lepo putovanje, novi ili bolji posao, novog prijatelja, veliko saznanje… zahvaljujući njihovoj želji da nauče strani jezik kroz naše kurseve engleskog, nemačkog, španskog i ruskog jezika.

Tim profesora

Pohađanjem naših kurseva stranih jezika za odrasle, kao i kurseva za decu (7-14 godina) ili srednjoškolce (15-18 godina), ulazite u jezičku kapsulu gde je putovanje kroz vreme i prostor sasvim moguće. Na tom putu pratiće vas uigran tim diplomiranih profesora jezika. Svoje su znanje stekli ne samo na fakultetu, već i i kroz redovna usavršavanja na seminarima u zemlji i inostranstvu. Kako bi učenje engleskog, nemačkog, ruskog ili španskog jezika bilo što autentičnije, škola često angažuje predavače iz inostranstva, kojima je jezik koji predaju maternji i koji su prošli odgovarajuću obuku za nastavu tog jezika.

Opšti kursevi stranih jezika

Svi naši kursevi osmišljeni su tako da odgovore na zahteve polaznika i dovedu do ostvarenja cilja. Nivoi su prilagođeni uzrastu i znanju (od početnog do naprednog), i potpuno ispunjavaju visoke nastavne i obrazovne norme preporučene od strane Saveta Evrope. Kursevi engleskog, nemačkog, ruskog i španskog jezika dizajnirani su tako da od samog početka podstiču aktivnu komunikaciju na stranom jeziku, što dovodi do bržeg i lakšeg usvajanja znanja.

Rad se odvija u malim grupama, obično do 6 polaznika, što omogućava da svaka osoba dobije potrebnu pažnju predavača i maksimalnu iskorišćenost časa. Sve učionice su savremeno opremljene, udžbenici koji se koriste u radu su renomiranih svetskih izdavača, a sve u cilju kvalitetne nastave.

Dužina trajanja obuke usklađuje se sa vašim potrebama: postoje standardni godišnji kursevi, intenzivni kursevi stranih jezika i superintenzivni. Takođe, za sve kojima rad u grupi ne odgovara, mogu da dolaze na individualne časove. Nakon završetka obuke vrši se procena znanja kroz završno testiranje i izdaje sertifikat.

Posebni kursevi stranih jezika

Osim opštih, u našoj ponudi postoje i specijalno dizajnirani kursevi, koji odgovaraju na vaše specifične potrebe. Kod nas se možete pripremiti za polaganje ispita radi sticanja međunarodnih diploma. Za engleski jezik, tu je pripremna nastava za Kembridž diplomu, a za nemački priprema za sticanje Zertifikat Deutsch na Geteovom institutu. Posebno smo ponosni na činjenicu da čak 100% naših polaznika uspešno položi međunarodne ispite.

Kurevi za firme i preduzeća su drugi deo ponude posebnih kurseva. Za firme i zaposlene dizajniramo kurs određenog stranog jezika po potrebi, gde su dinamika i termini časova fleksibilni i podložni svakom dogovoru. Firme se mogu opredeliti za opšti ili poslovni kurs, kao i za kurs specijalizovane grane poslovanja (medicina, mašinstvo, pravo, finansije…).

Nastavni plan kurseva za firme i preduzeća se osmišljava zavisno od konkretnih ciljeva, te se naglasak može staviti na pojedine jezičke veštine.

Uspešnost naše škole stranih jezika

Preko 60% naših polaznika pohađalo je više kurseva u našoj školi. To nam daje vetar u leđa da smo na dobrom putu. Uspeh ne uzimamo zdravo za gotovo i zato stalno radimo na poboljšanju i unapređenju kvaliteta nastave i predavača. Cilj nam je da iz naše škole polaznici izađu zadovoljni i da uspeju u tome što su zamislili. Poverenje su nam ukazala i velika imena privrednog života Srbije: Merkur osiguranje, Raiffeisen bank, Raiffeisen invest, Drina film, Cisco Srbija, Masel, Meritus, Confida consulting, Neco sistem, Legat, Terming, Halifax Consulting…

Pozivamo vas da se pridružite timu koji dobija i postanete pravi poznavalac stranog jezika.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C1
Nemački jezik A1-C1
Španski jezik A1-C1
Ruski jezik A1-C1
Srpski jezik za strance /
Nemački za medicinare /
Pripreme za međunarodne ispite /
Poslovni engleski /

Video prezentacija