Čime se bavimo?

WELT – Centar za strane jezike je moderna škola za učenje stranih jezika. Smešteni u prijatnom ambijentu, okruženi prirodom, stvorili smo savršenu atmosferu za učenje nečeg novog. Iz iskustva smo naučili da je uloga čoveka u savremenom svetu nemoguća bez poznavanja stranih jezika. Zato smo sigurni da ćete iz naše raznovrsne ponude stranih jezika izabrati nešto u čijem učenju ćete uživati. A mi smo tu da Vam to učenje što više olakšamo i budemo podrška pri svakom novom koraku.

Koji god kurs jezika da odaberete, možete očekivati maksimalnu posvećenost, prijatnu radnu atmosferu, najmodernije metode učenja kroz dodatne audio i video segmente i profesore koji zaista vole ono što rade.

WELT – Centar za strane jezike – kursevi:

Nemački jezik: kursevi za predškolce, osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava. Priprema za polaganje ispita za dobijanje međunarodnih sertifikata. Kursevi za medicinske radnike.

Engleski jezik: kursevi za predškolce, osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava. Priprema za polaganje ispita za dobijanje međunarodnih sertifikata. Radionice na engleskom.

Francuski jezik: kursevi za osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava.

Italijanski jezik: kursevi za osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava

Španski jezik: kursevi za osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava.

Latinski jezik: pomoć pri učenju u srednjoj školi, pomoć pri pripremanju ispita za latinski jezik

Ruski jezik: kursevi za osnovce, srednjoškolce i odrasle. Standardni i konverzacijski kursevi, individualna nastava

Kineski jezik: standardni kursevi.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Nemački jezik A1 – C2
Engleski jezik A1 – C2
Francuski jezik A1 – C2
Italijanski jezik A1 – C2
Španski jezik A1 – C2
Latinski jezik A1 – C2
Ruski jezik A1 – C2
Kineski jezik A1 – C2