Čime se bavimo?

MOGI Škola Stranih Jezika – škola za brzo učenje stranih jezika.
Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Verujemo da su ljudske mogućnosti beskonačne. Uz pravi pristup, sve mogućnosti postaju trenutno raspoložive. Zbog toga je svaki sekund našeg vremena posvećen otkrivanju pravog pristupa za Vas.

Naši kursevi stranih jezika su uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku Vašeg dana“. Ono što za Vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

U službi progovaranja stranih jezika od 2004. godine
MOGI Škola Stranih Jezika Beograd postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji.

Tokom našeg dugog postojanja razvili smo formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika. Učenje vstranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije.

Mogi škola stranih jezika Beograd je prva specijalizovana škola u Srbiji za individualnu nastavu i rad u malim grupama do 4 polaznika. Učenje u malim grupama je veoma bitno za brzo progovaranje jezika, jer je na taj način više pažnje usmereno na Vas.

Mogi škola stranih jezika Beograd je i prva i jedina škola stranih jezika u Srbiji koja koristi najnaprednije metode rada i na taj način izlazi iz okvira klasičnog načina učenja. U svom radu koristimo i najsavremeniju opremu, poput interaktivnih pametnih tabli. Uz pomoć pametnih tabli učenje stranih jezika je lakše i zabavnije a dinamika se unosi u proces učenja.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Online nastava

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Kurs Srpskog jezika A1 – C2
Kurs Švedskog jezika A1 – C2
Kurs Arapskog jezika A1 – C2
Kurs Ruskog jezika A1 – C2
Kurs Nemačkog jezika A1 – C2
Kurs Francuskog jezika A1 – C2
Kurs Mađarskog jezika A1 – C2
Kurs Italijanskog jezika A1 – C2
Kurs Španskog jezika A1 – C2

Video prezentacija