Germania Zentrum logo
Germania Zentrum škola nemačkog jezika

Čime se bavimo?

Germania Zentrum centar za nemački jezik je škola specijalizovana za pružanje visokokvalitetne nastave jezika polaznicima svih uzrasta. Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja nemačkog jezika koja želite da usavršite, „Germania Zentrum“ Vam nudi mogućnost da kroz potpuno prilagođene metode naučite i progovorite nemački jezik.

Mi smo tim ambicioznih i posvećenih nastavnika koji će dati sve od sebe kako biste progovorili nemački jezik. Nastava se zasniva na proverenim metodama i obiluje kvalitetnim nastavnim materijalima. Predajemo s ljubavlju i stalo nam je da tu svoju ljubav prema jeziku prenesemo i na vas. Trudimo se da predajemo jasno, sistematično i pregledno, tako da i najkompleksnije gradivo lako usvojite.

Kursevi nemačkog jezika u našem centru realizuju se prema metodama renomiranih nemačkih izdavača za udžbenike i dodatna nastavna sredstva. Pažljivo smo ih analizirali i upotpunili dodatnim nastavnim materijalima kako bismo napravili savršen spoj i novi koncept nastave.

Opšti kurs nemačkog jezika

Kursevi opšteg jezika imaju zadatak da Vam prenesu sva neophodna znanja kako biste nesmetano komunicirali na nemačkom u svakodnevnim životnim situacijama. Napravili smo sjajnu kombinaciju savremenih nastavnih materijala i udžbenika renomiranih izdavača, a sve to pod upravom naših nastavnika, koji vrhunski rade svoj posao. Sastavni deo nastave jesu i autentični video zapisi govornika nemačkog jezika i rad na autentičnim tekstovima, pisanim za nemačke čitaoce. Na taj način približavamo jezik učeniku i dolazimo do pravog nemačkog jezika sa kojim se susrećemo u ovom govornom području. Jednaku pažnju obraćamo na razvijanje sve četiri jezičke kompetencije: čitanje, usmeno izražavanje, pisanje i slušanje. A da bismo ih podjednako dobro razvili, redovno uvodimo u nastavu materijale koji ciljano podstiču razvoj određene kompetencije. Naš cilj je da Vi usavršite svoje znanje jezika i da se, kroz interakciju na časovima, oslobodite treme i straha od pravljenja grešaka, budući da su one neizbežan deo procesa učenja.

Nemački jezik za lekare

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u predavanju nemačkog jezika, sastavili smo idealan kompletan kurs medicinskog nemačkog koji će polaznicima pružiti sva neophodna jezička znanja potrebna za uspešno polaganje ispita iz stručnog nemačkog jezika (TELC B2/C1 Medizin) i započinjanje karijere u Nemačkoj. Proveli smo sate i sate u razgovoru sa lekarima i medicinskim tehničarima, kako bismo se što bolje uputili u materiju. Analizirali smo sve raspoložive udžbenike i oplemenili ih našim materijalima i vežbama kako bismo stvorili kurs nemačkog koji pokriva sve što je neophodno da sa sigurnošću započnete rad u Nemačkoj. U radu sa dosadašnjim polaznicima kursa ostvarili smo sjajne rezultate: uspešno su položili završni ispit iz jezika, što smatramo najvećom pohvalom našem radu i potvrdom da ono što predajemo vredi.

Nemački jezik za medicinske radnike

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u predavanju nemačkog jezika, sastavili smo idealan kompletan kurs medicinskog nemačkog koji će polaznicima pružiti sva neophodna jezička znanja potrebna za uspešno polaganje ispita iz stručnog nemačkog jezika (TELC B1/B2 Pflege) i započinjanje karijere u Nemačkoj. Proveli smo sate i sate u razgovoru sa lekarima i medicinskim tehničarima, kako bismo se što bolje uputili u materiju. Analizirali smo sve udžbenike i oplemenili ih našim materijalima i vežbama kako bismo stvorili kurs nemačkog koji pokriva sve što je neophodno da sa sigurnošću započnete rad u Nemačkoj. U radu sa dosadašnjim polaznicima kursa ostvarili smo sjajne rezultate: uspešno su položili završni ispit iz jezika, što smatramo najvećom pohvalom našem radu i potvrdom da ono što predajemo vredi.

  • Interaktivna nastava

  • Iskusni predavači

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Opšti kurs nemačkog jezika početni / srednji / viši
Kurs nemačkog jezika za lekare početni / srednji / viši
Kurs nemačkog jezika za medicinske radnike početni / srednji / viši