Čime se bavimo?

Edukativni centar Avalon za vas postoji od 2004. godine i od tada uspešno gradi poverenje svojih učenika.
Osnivači su profesori engleskog jezika sa velikim iskustvom u nastavi i specijalizacijom u inostranstvu što je osnovni preduslov za uspešno podučavanje stranih jezika.

Sedište edukativnog centra Avalon je u Novom Sadu, u samom centru grada. Nalazimo se u moderno opremljenom prostoru sa bibliotekom, računarima, projektorima i interaktivnim tablama.

Od septembra do juna Edukativni centar Avalon vam nudi pomoć pri usvajanju stranih jezika. Nastava stranih jezika se izvodi kroz kurseve, čiji su termini prilagođeni slobodnom vremenu kandidata. Kursevi, s obzirom na vrstu programa i potreba polaznika, traju jedan, četiri, šest ili osam meseci.

Tokom čitave godine AVALON nudi mogućnost informisanja, prijavljivanja i besplatnog dijagnostičkog testiranja.

Kako bismo postigli visok kvalitet u nastavi, naši profesorski tim se kontinuirano usavršava u domenu metodologije nastave stranih jezika. Kroz jasno definisane,međunarodno akreditovane i standardizovane nastavne planove i programe i konstatnu kontrolu kvaliteta nastave ostvarujemo sjajne rezultate.

Sve ovo garantuje vrhunski kvalitet nastave o čemu svedoče i uspesi naših polaznika.

Naša želja je da vam pružimo kvalitetu dopunu formalnoj osnovnoj, srednjoj i univerzitetskoj jezičkoj edukaciji.

Edukativni centar Avalon se trudi da sve prilagodi potrebama svojih polaznika. Termine i dinamiku održavanja nastave prilagođavamo slobodnom vremenu naših kandidata. Profesori su uvek tu za njih, bilo da su im potrebne konsultacije, dodatni materijali ili bilo koja vrsta pomoći. Dajemo sve od sebe kako bismo im pomogli da što lakše i što brže usvoje strane jezike.

Naši profesori imaju akademska zvanja i višegodišnje radno iskustvo koje su sticali po državnim i privatnim školama u zemlji i inostranstvu. Oni svoja znanja prenose na zanimljiv način, bilo da rade sa decom ili sa odraslima.

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremnjene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Kurs Engleskog jezika A1 – C2
Kurs Italijanskog jezika A1 – C2
Kurs Grčkog jezika A1 – C2
Kurs Mađarskog jezika A1 – C2
Kurs Nemačkog jezika A1 – C2
Letnji kursevi /

Video prezentacija