Speak Up Plus škola stranih jezika
Speak Up Plus škola

O školi

Škola stranih jezika “Speak Up Plus” postoji dugi niz godina i za to vreme je, zahvaljujući kvalitetu, poslovnosti i poštovanju zahteva korisnika postala vodeća ustanova tog tipa u gradu u kojoj je neki od jezika učilo gotovo 7.000 polaznika svih uzrasta i nivoa znanja. Škola se nalazi u mirnoj ulici Josifa Pančića 11 u samom centru grada i sastoji se od 7 učionica opremljenih za savremeno učenje jezika, udobne čekaonice, biblioteke, kancelarije za predavače i dvorišta sa mobilijarom za decu ( ljuljaške, tobogan, klackalica, koš, kućica, dva mala montažna bazena ). Nastava je interaktivna i bazira se na usmenoj komunikaciji. Mali broj polaznika u grupi daje prostora profesoru da svoju punu pažnju posveti svakom polazniku.

Program škole

Naša škola stranih jezika u ponudi ima kurseve engleskog jezika na svim nivoima usaglašenim sa zajedničkim evropskim okvirom (CEF nivoi).

Tu su predškolski, djački, tinejdžerski i omladinski kursevi engleskog i nemačkog jezika koji se održavaju 2x nedeljno po 45 minuta sa fondom od 70 časova i u trajanju cele škoske godine.

Potom, u sklopu naše škole stranih jezika imamo i englesko zabavište za decu od 3 – 5 godina u kome deca svih radnih dana u nedelji na kretivan način mogu da provedu 8, a najmanje 4 sata u učenju jezika i drugih veština, neophodnih za pravilno odrastanje i obrazovanje.

Takođe, organizujemo i dopunsku nastavu po školskom programu.

Naši sertifikati su validni i prihvaćeni od domaćih i stranih kompanija i univerziteta u zemlji!

Nudimo i specijalizovane kurseve iz oblasti ekonomije, prava, menadžmenta, bankarstva, tehničkih nauka, medicine i stomatologije.

Pored kurseva engleskog jezika, nudimo i kurseve italijanskog, španskog, nemačkog, grčkog jezika na svim nivoima usaglašenim sa zajedničkim evropskim okvirom (CEF nivoi) 2x nedeljno po 90 minuta (2 spojena časa) sa fondom od 70 časova i u trajanju od četiri ipo meseca.

Tu si i kursevi srpskog jezika za strance sa fondom od 42 časa.

Osposobljavanje kandidata za poslovni intervju, pisanje CV-a, rezimea i druge vrste poslovne korespodencije!

U našoj školi stranih jezika vršimo i pripreme za polaganje međunarodnih ispita – Cambridge, Toefl, Ielts, SAT, PET , kao i priprema za polaganje prijemnog ispita za studije anglistike.

Postoji i mogućnost polaganja i dobijanja Trinity College diplome (priznate na preko 80 univerziteta širom Velike Britanije i Evrope) u prostorijama naše škole u Nišu.

Individualni i semi-individualni kursevi svih pomenutih jezika sa fondom od 42 časa i tempom održavanja nastave koji odgovara korisniku usluga.

Mogućnost intezivne nastave!

Mogućnost samoorganizovanja grupe za specijalizovani kurs!

Prevodilačke usluge za sve oblasti!

  • Interaktivna nastava

  • Savremeno opremljene prostorije

  • Prilagodjeno svim nivoima znanja

  • Iskusni predavači

Specifikacija kurseva

Naziv kursa Nivo kursa
Engleski jezik A1-C2
Nemački jezik A1-C2
Italijanski jezik A1-C2
Španski jezik A1-C2
Grčki jezik A1-C2
Srpski jezik za strance /
Priprema za polaganje međunarodnih ispita /
Priprema za polaganje prijemnog ispita za anglistiku /
Specijalizovani kursevi /